3 nő, akik (szerintünk) jobban illenek Ryan Goslinghoz, mint Eva Mendes

Forrás: AFP -
Ryan Gosling Eva Mendes szülés szerelem gyermekáldás Rachel McAdams Blake Lively Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan a Life.hu is beszámolt róla, de még mindig nem vagyunk hajlandóak elhinni, hogy Mendes kisasszony Ryan Gosling csemetéjét horda a szíve alatt. Ez ugyanis amellett, hogy nem igazságos velünk szemben, teljesen abszurd, hiszen ők hónapok óta nincsenek is együtt, és amúgy is, Gosling Rachel McAdamst szereti.

Ha ez a hír igaz, és másfél hónap múlva tényleg világra jön Ryan Gosling első számú leszármazottja, egyre távolabb kerülünk attól az álomképtől, hogy a szexi színész és exe, McAdams még egyszer az életben összejönnek. Ha elfogadjuk a tényt, hogy ők többé már nem találnak vissza egymáshoz, akkor is számtalan (vagyis három) olyan lányt tudunk mondani, akik sokkal jobban illenek a kanadai sztárhoz, mint a kubai bombanő.

1. Michelle Williams

Ryan és Michelle 2010-ben a Blue Valentine című filmben szerepeltek együtt. Akkor a 63. Cannes-i Filmfesztiválon olyan édesen bújtak egymáshoz, hogy képeik alapján bekerültek Így árulja el testük a világsztárokat című cikkünkbe is, ahol arról lamentáltunk, bizonyára több van köztünk munkakapcsolatnál. Hát, ha most a szende színésznő hasa gömbölyödne, egész biztosan nem lennénk ennyire zabosak.

Forrás: AFP

2. Emma Stone

Ők eddig nem szexeltek? Az nem lehet című írásunkban csokorba szedtük már azokat a párokat, akiknek szexelniük kellene egymással, mert filmjeikben vagy közös eseményeiken úgy festettek, mint akik tényleg benne is lennének a buliban. Nos, nekünk Ryan és Emma is ilyenek.

Akkor így vélekedtünk róluk:

"Az Őrült, dilis szerelem alatt még irigyek voltunk Emma Stone-ra, amiért megérinthette Ryan nem pusztán odaphotoshoppolt kockáit, a Gengszerosztagban azonban már meg is értettük, mit keresnek ők ismét együtt a vásznon. 'Vigyen el innen, hadd legyek tisztességes nő' - kérlelte Emma, Gosling azonban csak ennyit felelt: 'Sajnálom, én csak ágyba akarom vinni'."

Forrás: AFP

3. Blake Lively

No, nem mintha a gyönyörű Blake Lively nem lenne most tökéletesen jó helyen egy másik Ryan, méghozzá Ryan Reynolds oldalán, mi azonban imádunk eljátszani azzal a gondolattal, hogy mi lenne akkor, ha kedvenceink nem pont azzal járnának, aki mellett nap mint nap felébrednek. Így pedig könnyen el tudjuk képzelni az álomszép Blake-et Gosling mellett, már csak azért is, mert 15 évvel fiatalabb Mendesnél. És mert tőle sosem sajnálnánk a világ egyik legtökéletesebb pasiját!

Hisszük egyébként azt is, hogy a szőkésbarna férfiistenség mellé bizony világos hajú lány való. Állítjuk ezt annak teljes tudatában, hogy gyermeke lehetséges anyja ennek a kritériumnak sem felel meg. És mivel McAdamsnek, Stone-nak, Williamsnek és Livelynek is jól állnak a szőke fürtök, bízunk benne, hogy Ryan végül közülük választ. Ezt persze csak akkor teheti meg, ha kiderül, hogy a babaváró hír kacsa csupán, és nincs már semmi, ami összekötné őket.

Forrás: AFP

És hogy tulajdonképpen mi a bajunk Eva Mendesszel?

A Szexpázsit blog Facebook-oldalára is kikerült ez a hír, méghozzá azzal a felkiáltással, hogy "mi ennek annyira nem örülünk". Egy kommentelő pedig megkérdezte, miért nem, mondván a gyermekáldást mindig üdvözölni kell...

Ugyan nem ismerjük a párt, és pusztán a róluk alkotott médiakép, a filmes szerepeik és az életükről szóló pletykák alapján alkotunk véleményt, de őket nézve valahogy olyan érzésünk támad, hogy hiányzik valami. Összhang? Érzékenység? Barátság? Vágy? Nem tudni...

De ha Channing és Jenna Dewan Tatumra gondolunk, vagy akár Shakirára és Gerard Piqué-re, olyan elképesztő szeretetet, szerelmet és egymásra vágyódást érzünk, amit Gosling és Mendes hideg, veszekedésekkel, féltékenykedéssel és egymás torkán való akaratlenyomással dúsított viszonya sosem tudna produkálni.
Ki nem állhatta egymást Ryan Gosling és Rachel McAdamshttp://www.life.hu/intim/20140703-rachel-mcadams-es-ryan-gosling-ki-nem-allhattak-egymast-a-szerelmunk-lapjai-forgatasa-alatt.htmlKi gondolta volna? A Szerelmünk lapjai rendezője nemrég a Vh1-nak mesélt a két sztár kapcsolatának kezdetéről, amely leginkább vitával és kiabálással telt.Intim--Megérkezett Cannes-ba a világ legszexibb pasija, Ryan Goslinghttp://www.life.hu/intim/20140520-ryan-gosling-szinesz-megerkezett-cannes-ba-a-67-cannes-i-nemzetkozi-filmfesztivalra.htmlAz amerikai színész-rendező is megjelent a francia filmfesztiválon. Természetes, laza és szexi volt – mi imádtuk! Na ná, hogy ő a keddi Napi Hím! IntimPlasztikai műtétje volt Ryan Goslingnak?http://www.life.hu/trend/20131213-ryan-gosling-kanadai-szinesznek-orrplasztikaja-volt-egy-blogger-szerint.htmlEgy amerikai blogger, Michelle Villett robbantotta ki a hírt, miszerint kés alá feküdt a szívtipró. A brit orvos egyetért vele, a rajongók azonban felháborodtak a feltételezésen.TrendRyan Gosling és Eva Mendes szakítanakhttp://www.life.hu/intim/20131103-ryan-gosling-es-eva-mendes-szakitanak-mivel-eva-allandoan-feltekeny.htmlValljuk be, elképesztő teher lehet Ryan Goslinggal járni. Nem csoda, ha rányomja a bélyegét egy kapcsolatra, hogy a világon nők milliói tartják a pasidat a legszexisebb férfinak. Ez még egy olyan szexbombát is kihoz a sodrából, mint Eva Mendes. Úgy tűnik, Ryan pedig ráunt a folyamatos hisztire.IntimBőrnadrágban érezte magát jól Ryan Goslinghttp://www.life.hu/galeria/20131017-fotokon-akkor-es-most-ryan-gosling-kanadai-szinesz-az-ifju-1.htmlA Blue Valentine szexi sztárja elárulta, élete legemlékezetesebb szerepében imádta a harisnyát és a bőrcuccokat.GalériaPépesre verték Ryan Gosling arcáthttp://www.life.hu/kult/20130809-csak-isten-bocsathat-meg-pepesre-vertek-ryan-gosling-arcat.htmlDe még ez is jól áll neki a legújabb filmjében, mely nem egy hétköznapi darab: nehéz, fájdalmas, egyben bravúros családi dráma és erőszakorgia egyben. Csak Isten bocsáthat meg, kritika. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.