Kern András: „Rengeteg szexuális kapcsolatom volt"

RTL Klub/Sajtóklub -
házasság szex színész szerelem Kern András szexuális kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatvanéves színész őszintén beszélt a szerelemről és bevallotta, nem sokszor találta el Ámor nyila, viszont szexuális kapcsolata bőven akadt.

Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, aki nyáron szívproblémái miatt életmódváltásba kezdett, bevallotta, a szívét először kamaszkorában rabolta el egy lány – írja a Bors.

RTL Klub/Sajtóklub

„Rengeteg szexuális kapcsolatom volt, aminek semmi köze nem volt a szerelemhez és kevés, aminek volt. Érdekel ez a szerelem nevű izé. Ritkán vagyok az, talán háromszor-négyszer voltam életemben, de azokat nagyon komolyan vettem. Én egy óriási, földöntúli, hatalmas érzelemnek tartom, ami kamaszkoromban ütött meg először. Az első fájdalmas és kicsit egyoldalú volt" – mesélte a színész, aki negyven éve él boldog házasságban feleségével, Judittal és állítja, a mély szeretet az, ami összeköti őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.