Vasember, két Christian Grey-jelölt, és megannyi jó pasi, aki mind tavasszal ünnepel. Isten éltesse hát az urakat.

Robert Downey Jr. április 4-én lesz 50 éves

A háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész és énekes 1965-ben született a New York-i Greenwich Village-ben. Robertet imádtuk Sherlock Holmes szerepében, a Vasember-filmekben, a Bosszúállókban, a Trópusi viharban és persze a Durr, durr és csókban. Semmi kétség, a sztár nem csak szerepeiben, a valóságban is egy igazi szuperős. Legutóbb ugyanis robortkart kapott tőle egy kisfiú, akinek a jobb karja nem fejlődött ki megfelelően. A Microsoft OneNote Collective Projektje régóta dolgozik 3D-nyomtatás segítségével előállítható bionikus karprotéziseken, az első ilyet pedig Alex kaphatta meg. A sármos színész pedig Tony Stark üzemmódba kapcsolt, és ő maga adta át a kisfiúnak a robotkart. Isten éltesse őt!

Forrás: Instagram/Robert Downey Jr.

Alex Pettyfer április 10-én lesz 25 éves

Az angol színész és modell 1990. április 10-én látta meg a napvilágot, így idén ünnepli 25. születésnapját. A dögös angolra leginkább a Magic Mike című filmből emlékszünk, de azóta játszott a Lopott időben és a Végtelen szerelemben is. Alex megkaparinthatta volna Christian Grey szerepét is, de végül Jamie Dornan vihette vászonra a multimilliárdos szexmániást. Ha azóta nem ért véget viharos kapcsolatuk, Pettyfer egész biztosan barátnőjével, Elvis Presley legidősebb unokájával, Riley Keough-gal ünnepel majd. Boldog születésnapot kívánunk.

Forrás: Instagram/Alex Pettyfer

Charlie Hunnam április 10-én lesz 35 éves

Charlie Hunnam is azzal rajzolta fel magát a térképre, hogy megpályázta, megszerezte, majd pedig visszadobta A szürke ötven árnyalata főszerepét. A brit színész és forgatókönyvíró 1980-ban született, korábban pedig modellkedett is. Legismertebb alakítása a Huligánok című filmben Pete Dunham volt, de láthattuk még a Queer as Folk sorozatban és az Ember gyermeke moziban is. Jelenleg a Kemény motorosok sorozatban alakítja Jax Teller szerepét, de főszerepet kapott a Tűzgyűrű című sci-fiben is. Isten éltesse!

Forrás: Facebook/Charlie Hunnam

James Franco április 19-én lesz 37 éves

James Edward Franco, amerikai színész, rendező, producer és festőművész 1978-ban született Kaliforniában. 2002-ben Golden Globe-díjjal tüntették ki James Dean megformálásáért, leginkább azonban a Pókember-filmek Harry Osbornja, vagyis Zöld manójaként emlékszünk rá. Valamint azáltal, hogy a 127 órában nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték, mint legjobb színész. Boldog szülinapot!

Forrás: www.gucci.com

Channing Tatum április 26-án lesz 35 éves

A szexi amerikai színész és táncos, aki egyébként modellként kezdte a karrierjét, a Step up című filmmel robbant be a köztudatba. A Magic Mike-kal még egy lapáttal dobott a tűzre, a Kedves Johnban pedig már őrülten szerelmesek voltunk belé. Az ő szívét persze Jenna Dewan színésznő rabolta el, akitől azóta megszületett első gyermeke, Everly is. Legközelebb a Magic Mike folytatásában mutatja majd meg testét és tehetségét. Már nagyon várjuk! Isten éltessen, Channing!

Forrás: Instagram/Channing Tatum
Áprilisban ünnepel még:
Eddie Murphy, Pharrel Williams, Russel Crowe, Steven Segal és Jack Nicholson. Boldog születésnapot!