Szakított kedvesével a ByTheWay egykori tagja, Patocska Olivér

Forrás: Patocska Olivér/Facebook -
Patocska Olivér ByTheWay baleset szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincsenek mostanában jó napjai a volt x-faktorosnak. Nem elég, hogy baleset érte, a barátnőjével is szakítottak. 

Az énekest otthon, a lépcsőn érte a baleset. Jelenleg csak mankóval tud járni, ugyanis részleges ínszalagszakadást szenvedett. A stop.hu-nak pedig azt is elmesélte, hogy kedvesével, Ágival is szakítottak, ráadásul nem először.

Forrás: Patocska Olivér/Facebook

"Nem hiszem, hogy azért mentünk szét, mert bekerültem a zenei világba. Úgy alakultak körülöttünk a dolgok, hogy nem passzoltunk össze. Ettől függetlenül nyilván az ember keresi az összefüggéseket, és ez neki is valószínűleg egy nehezebb dolog. Én szenvedéllyel akarom csinálni a munkámat, ezt valaki vagy elfogadja, vagy nem. Ha valaki ebben nem partner, akkor nem partner. Majd meglátjuk, mit hoz az élet" - nyilatkozta korábbi különválásukról Patocska Olivér, aki egyelőre nem tudja, ez a szakításuk most végleges-e.

Szerelmi viszonyban van Tom Cruise és John Travolta?http://www.life.hu/intim/20150329-homoszexualis-viszony-van-tom-cruise-es-john-travolta-kozott-az-amerikai-lapok-kozott.htmlAzt pletykálják: a két színész között intim kapcsolat van. IntimAFPÚjra pasizik Baukó Éva - Családot, gyereket szeretnehttp://www.life.hu/intim/20150324-bauko-eva-vv-eva-a-belevalo-musorvezetoje-ujra-pasizik.htmlVV Éva nem titkolja, hogy szeretne már lehorgonyozni egy férfi mellett, akivel komolyabban tervezget, és akivel akár családot is alapíthat.Intim--Liptai Claudia: "A legtöbb esetben már a kapcsolat elején sejteni lehetett, hogy nem igazán fog működni"http://www.life.hu/intim/20150319-liptai-claudia-kapcsolatairol-beszelt.htmlAmióta szakított Horváth Ákos szombathelyi színésszel Liptai Claudia, nincs férfi az életében. Nem tagadja, hiányzik neki a szerelem. IntimOrigoDétár Enikő: "Ha megkérné a kezem, igent mondanék" http://www.life.hu/intim/20150312-detar-eniko-szivesen-lenne-menyasszony-boldog-uj-parjaval-peterrel.htmlDétár Enikő boldog. Magánélete is kiegyensúlyozott, harmonikus. Kedvesének, Péternek köszönhetően sikerült túllépnie a múlton.Intim--Kiderült, ki Cinthya Dictator új szerelmehttp://www.life.hu/intim/20150222-cinthya-dictator-uj-szerelme-jackson-a-modell.htmlVégre boldog és elégedett az életével a fiatal celeb. Új szerelme és új munkája teljessé teszik a napjait, és ezt nem is titkolja. IntimOrigoKirakatban a cickók - Újabb fotóval örvendeztetett meg minket Baukó Éva http://www.life.hu/intim/20150219-bauko-eva-mellet-villantott-az-instagramra-toltotte-fel-a-fotot.htmlA BeleValó műsorvezetője szívesen mutatja meg szexis oldalát, lehetőleg minden nap. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.