Erdélyi Mónika megtanította csókolózni a lányát

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
csókolózás Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika szerette volna megkímélni a lányát attól, hogy az első csókja szörnyű, nyálas, rossz élmény legyen, ezért gyakorolt vele a nagy napra.

A Kasza! show vendége volt Mónika, aki meglepő titkot árult el magáról: a nagyobbik lányát ő tanította meg csókolózni. Megmutatta lányának, hogy kell helyesen csinálni, hogy később ne érhessék kellemetlen meglepetések.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kasza Tibi másik vendége, Cseke Katinka ezen teljesen meghökkent, és nevetve közölte, hogy ő rosszul lett volna, ha az anyukája ilyesmikre tanítja.

7 bizarr csóktípus, amitől frászt kapunk

"A jó csók olyan, mintha megpróbálnánk feltérképezni a másik száját. Először az ajkakat összeérintve, majd finoman, lassan harapdáljuk egymást, aztán fokozatosan át lehet engedni a nyelvet a másik területére. Engem nem zavar, ha olyan pasival találkozom, aki rosszul csókolózik, mert számomra élvezet a tanítás, ám ha futó kalandról lenne szó, biztosan elgondolkodnék, hogy merjek-e veszélyesebb vizekre evezni egy rágcsálóval." - Olvass a legbizarrabb csóktípusokról ITT.

Mónikát hiába nevette ki Katinka, ő megvédte magát, elmondta, hogy nem akarta, a lánya olyan élményen essen át, amin régen neki is át kellett: az egész arca nyálas lett egy rossz csók alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.