Erdélyi Mónika szerette volna megkímélni a lányát attól, hogy az első csókja szörnyű, nyálas, rossz élmény legyen, ezért gyakorolt vele a nagy napra.

A Kasza! show vendége volt Mónika, aki meglepő titkot árult el magáról: a nagyobbik lányát ő tanította meg csókolózni. Megmutatta lányának, hogy kell helyesen csinálni, hogy később ne érhessék kellemetlen meglepetések. 

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kasza Tibi másik vendége, Cseke Katinka ezen teljesen meghökkent, és nevetve közölte, hogy ő rosszul lett volna, ha az anyukája ilyesmikre tanítja. 

7 bizarr csóktípus, amitől frászt kapunk
"A jó csók olyan, mintha megpróbálnánk feltérképezni a másik száját. Először az ajkakat összeérintve, majd finoman, lassan harapdáljuk egymást, aztán fokozatosan át lehet engedni a nyelvet a másik területére. Engem nem zavar, ha olyan pasival találkozom, aki rosszul csókolózik, mert számomra élvezet a tanítás, ám ha futó kalandról lenne szó, biztosan elgondolkodnék, hogy merjek-e veszélyesebb vizekre evezni egy rágcsálóval." - Olvass a legbizarrabb csóktípusokról ITT.

Mónikát hiába nevette ki Katinka, ő megvédte magát, elmondta, hogy nem akarta, a lánya olyan élményen essen át, amin régen neki is át kellett: az egész arca nyálas lett egy rossz csók alatt.