Vége a kálváriának: Jeremy Renner végre elvált

Forrás: AFP/Maury Phillips -
papír probléma válókereset válás Jeremy Renner bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész házasságánál csak a válása volt viharosabb, ám szerencsére a napokban véget értek gyötrelmei: egykori feleségével hivatalosan is elváltak.

Jeremy Renner válása mindennek mondható, csak épp problémamentesnek nem. A 43 éves színész kálváriája akkor kezdődött, amikor felesége, Sonni Pacheco mindössze 10 hónap házasság után benyújtotta a válási papírokat. A per szerdán zárult le.

Forrás: AFP/Maury Phillips

A bíróság ítélete szerint az egykori sztárpárt közös felügyeleti jog illeti kislányuk, a 2 éves Ava felett, a 23 éves exfeleség markát pedig 13 ezer dollár üti majd minden hónapban, amelyet a közös gyermekük után kap. A kanadai modell hiába követett el mindent, hogy több pénzt csikarjon ki a színészből, nem sikerült neki: a korábban kötött házassági szerződésük szerint nem állapodtak meg semmi ilyesmiben.

Így kell egy válással milliárdokat keresni

A titokra egy orosz milliárdos Dmitrij Ribolovjev exfelesége, Elena jött rá, aki közel egy billiót csikart ki volt férjéből - kattints ide a cikkért!
Jamie Foxx: „Nem járok Katie Holmesszal!" http://www.life.hu/intim/20150324-jamie-foxx-es-katie-holmes-nem-jarnak-csak-baratok.html A Django sztárja megelégelte, hogy mindenki az elvált színésznővel folytatott állítólagos románcáról beszél, ezért tiszta vizet öntött a pohárba. Intim -- Hogy micsoda? Híres filmrendezővel jár Mariah Carey http://www.life.hu/intim/20150331-mariah-carey-es-brett-ratner-filmrendezo-szerelmi-kapcsolatarol-pletykalnak.html Nick Cannon már rég a múltté! A világhírű énekesnőt mostanában egyre többet látni a filmrendező társaságában. Intim -- Micsoda meglepetés! Titokban összeházasodott Mila Kunis és Ashton Kutcher http://www.life.hu/intim/20150323-mila-kunis-es-ashton-kutcher-titokban-osszehazasodtak.html Maga a színésznő erősítette meg a hírt egy újonnan indult amerikai show-műsorban, ahol a műsorvezető, James Corden kérésére még az esküvői gyűrűjét is megmutatta. Intim -- Pornóoldalakat vásárolt magának Taylor Swift http://www.life.hu/intim/20150324-taylor-swift-pornooldalakat-vasarolt-maganak-uzleti-megfontolasbol.html Rögtön két, erősen pornószagú domaint is vásárolt magának a fiatal énekesnő, ám pusztán csak üzleti megfontolásból. Intim -- Meztelenül napoztatta habtestét a dús idomú Amber Rose http://www.life.hu/intim/20150326-amber-rose-meztelenul-napozott.html Pucér testét napoztatta Kanye West nehézbombázó exe, Amber Rose, aki az Instagramon osztotta meg rajongóival nyaralásának legkellemesebb pillanatait. Intim -- Diana hercegnő unokaöccse megkérte Nicki Minaj kezét http://www.life.hu/intim/20150401-nicki-minaj-enekesno-kezet-megkerte-a-koncertje-utan-diana-hercegno-unokaoccse-louis-spencer.html Esküvővel viccelődött Lady Diana 21 éves unokaöccse, Louis Spencer és a hatalmas idomairól elhíresült énekesnő. Intim Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.