Szerelmes húsvét: Először ünnepel együtt a legdögösebb páros, Sofia Vergara és Joe Manganiello

Joe Manganiello húsvét szerelem Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sofia Vergara, akit nemrég eljegyzett a világ egyik legdögösebb pasija, intim fotót tett közzé közösségi oldalán.

"Az első húsvét a szerelmemmel" - így kommentálta a boldog menyasszony Facebookra töltött fotóját:

Nézd meg milyen übercuki Joe egy kisbabával: Édes fotó! Forrás: Facebook/Sofia Vergara

Ha esetleg valaki nem ismerné az érintett feleket: Sofia Vergara egy igen szexi kolumbiai-amerikai színésznő, modell, a Modern család című sorozat sztárja. 42 éves elmúlt, és van egy 22 éves fia.

Vergara fél éve jött össze azzal a Joe Manganiellóval, aki a True Blood sorozatban vérfarkast alakít, és akit a People magazin 2014 legszexibb agglegényének választott. A 38 éves úriember Sofia előtt már elcsavarta pár híresség, köztük Demi Moore fejét is, és ezért a hölgyeket nem is hibáztatjuk: a pasi teste tényleg eszméletlen.

Hoppá! Akkor most mégsem számít szexnek a kézimunka?http://www.life.hu/intim/20150404-szexteszek-2015-szexpoza-tavaszi-szex-helyszinek-szerelmeskedeshez-es-tovabbi-kerdesek.htmlKoránt sem reprezentatívak, de azért sokatmondók. Tanulságosak, viccesek, valamint a végsőkig realisztikusak. Névtelen voksok, titkos vélemények, perverz vágyak ezek, melyekből tanulhatunk, és képet kaphatunk egymásról. Íme az utóbbi idő legjobb, cikkeinkben fellelhető szavazásai, és legmeghökkentőbb eredményei.IntimThinkstockA fapinaság billoga: Így leszel a szexhiánytól túlsúlyos, az orgazmusmegvonástól dekoncentrálthttp://www.life.hu/intim/20150404-a-szexhiany-es-az-orgazmusmegvonas-dekoncentraltsagot-betegsegeket-es-kenyszerevest-okoz.html'Na, erre is ráférne egy menet' - gondoljuk, amikor indokalatlan hisztit, megmagyarázhatatlan kiborulást, haszontalan szőrszálhasogatást és okafogyott, spontán dührohamot tapasztalunk nőtársainknál. Olyan ez, mint a 'tuti megjött neki, azért ilyen feszült' kifejezés. Ha pedig mások mondják ránk ezeket, még inkább kiborulunk. Csak nem azért, mert van benne igazság?IntimThinkstockÍgy csókol Michael Fassbenderhttp://www.life.hu/intim/20150405-igy-csokolta-meg-michael-fassbender-baratnojet-alicia-vikandert.htmlA szexi szívtipró csókját mi is akarjuk! Pont így, pont ott!Intim--Meglepő kijelentést tett Aleskahttp://www.life.hu/intim/20150405-aleska-diamond-puskas-peterhez-fuzodo-viszonyarol-vallott.htmlAz egykori pornószínésznő szokatlan nyíltsággal vallott Puskás Petihez fűződő kapcsolatáról.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huKezdetben gyenge, alázatos, később vadállati: Íme tökéletes fallosz titkahttp://www.life.hu/intim/20130129-szex-szerelem-parkapcsolat-a-tokeletes-fallosz-titka-amit.htmlAmikor egy nő először pillantja meg a férfiöv alatti felszerelést, nem feltétlenül csak azt veszi szemügyre, hogy mekkora a méret, hanem azt is végiggondolja, hogy képes lesz-e a pajzán szerszám a gyönyörszerzésre. A Life.hu utánajárt annak, hogy mi az, amire igazán vágyik a nő az ágyban. IntimThinkstockFélreérthető fotó készült a Harry Potter-filmek sztárjairólhttp://www.life.hu/intim/20150404-harry-potter-filmek-daniel-radcliffe-es-tom-felton-kozos-foton-pozolnak.htmlMeglepő fotó, még meglepőbb nyilatkozat - együtt van a Harry Potter-filmek két színésze?Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.