Egy úszóbajnoknak sok víz jár: Így locsolta meg szerelme Hosszú Katinkát

locsolkodás locsolás húsvét Hosszú Katinka hagyomány Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édes videót osztott meg közösségi oldalán Hosszú Katinka.

"Elég nehéz volt Shane-nek elmagyaráznom, hogy miről szól a Húsvét Hétfő, mivel Amerikában nincs ilyen hagyomány, de nem ellenkezett, hogy meglocsoljon" - írta ki Katinka, majd pedig feltöltötte ezt a cuki videót:

Elég nehéz volt Shane-nek elmagyaráznom, hogy miről szól a Húsvét Hétfő, mivel Amerikában nincs ilyen hagyomány, de nem ellenkezett, hogy meglocsoljon :) In Hungary, there is a tradition where women get "watered" by men on 'Easter Monday', so Shane made sure that I don't stay dry either :)

Posted by Katinka Hosszu on 2015. április 6.

Jakabos Zsuzsa is köszöntötte követőit:

Jakabos Zsuzsa úszónőnk is közzétett egy képet közösségi oldalán, mellyel kellemes húsvéti ünnepeket kívánt rajongóinak. Nézd meg, hogy fest Zsuzsa cicás fürdőrucijában!
Ha eddig nem tudtad, ki ez a dúskeblű istennő, akkor most megismerheted: Ő Chloe Simshttp://www.life.hu/intim/20150406-chloe-sims-egy-29-eves-valosag-show-sztar-aki-egy-uj-reality-ben-is-szerepel.htmlNos, Chloe a legújabb brit üdvöske. Egy 29 éves valóságshow és reality-sztár, akinek mellei állandó jelleggel kibuggyantak a ruhájából. Kivéve persze akkor, ha szánt szándékkal teszi ki őket.IntimOrigoHoppá! Akkor most mégsem számít szexnek a kézimunka?http://www.life.hu/intim/20150404-szexteszek-2015-szexpoza-tavaszi-szex-helyszinek-szerelmeskedeshez-es-tovabbi-kerdesek.htmlKoránt sem reprezentatívak, de azért sokatmondók. Tanulságosak, viccesek, valamint a végsőkig realisztikusak. Névtelen voksok, titkos vélemények, perverz vágyak ezek, melyekből tanulhatunk, és képet kaphatunk egymásról. Íme az utóbbi idő legjobb, cikkeinkben fellelhető szavazásai, és legmeghökkentőbb eredményei.IntimThinkstockEgyazon naptári napon villantott popsit és dekoltázst Kate Hudsonhttp://www.life.hu/intim/20150406-kate-hudson-egyazon-naptari-napon-villantott-popsit-es-dekoltazst.htmlÚgy tűnik, a színésznő egy nap leforgása alatt bepillantást engedett lenge szoknyája alá, valamint köldökig érő dekoltázsába is.Intim--Ugye, nincs semmi meglepő abban, hogy pucér altesttel húsvétozik Kendall Jenner?http://www.life.hu/intim/20150406-kendall-jenner-kim-karadshian-feltestvere-pucer-altesttel-husvetozik-es-posztol.htmlA Kardashian név kötelez. Akár ez is lehetett volna a cikk címe, de az nem írta volna le oly tökéletesen Kendall Jenner húsvéti meglepetését.Intim--Nyuszilányként ünnepelte együtt a húsvétot Paris Hilton és Britney Spears?http://www.life.hu/intim/20150406-paris-hilton-es-britney-spears-nyuszilanykent-unnepelte-egyutt-a-husvetot.htmlAz örökösnő Instagram oldalán találtuk a képet, ahogy nyuszifüllel a buksijukon szexiznek Britney-vel.IntimOrigoSzexi húsvét! Ajakharapdálós cukinyuszi képet posztolt Zimány Lindahttp://www.life.hu/intim/20150406-zimany-linda-nyuszifullel-szelfizik-husvetra-es-ajkat-is-harap-hozza.htmlLinda, akiről legutóbb azt írtuk, hogy milliós kórházi kezelésen vett részt, úgy tűnik, mára felépült, és vidáman húsvétozik.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.