Tökéletes bikinialakra tapadó cicás fürdőruciban kíván boldog nyulat Jakabos Zsuzsa

Forrás: Facebook/Zsuzsanna Jakabos (official) -
úszónő alak ünnep Jakabos Zsuzsanna húsvét test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakabos Zsuzsa úszónőnkről minden nap meg lehetne írni, hogy mennyire szexi, és milyen tökéletes formában van. (Ja, épp így tettünk tegnap előtt is.) Húsvéthétfőn azonban kedves üzenetét közvetítjük.

"h a p p y e a s t e r" - ennyit fűzött hozzá alábbi fotójához Zsuzsa, melyhez nem is kell több kommentár. Egyszerűen úgy tökéletes, ahogy van:

Forrás: Facebook/Zsuzsanna Jakabos (official)

Se kalács, se sonka, csak a kockahas:

A hírességeknek nagyon fontos, hogy mindig a legjobb formájukban víritsanak. Ezért hatalmas önfegyelmet tanúsítva elutasítják a hagyományos húsvéti ételeket, a legtöbben csirkehússal, vagy puffasztott rizzsel ünnepelnek. A Life.hu-nak a legszebb magyar celebnők meséltek a húsvétról.
Miamiból köszönti rajongóit a fürdőrucis Voksán Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20150405-voksan-virag-vagyis-dj-flower-miamibol-koszonti-rajongoit-szexi-furdorucis-fotoval.htmlVoksán Virág, aki legutóbb tökéletes feneket villantott, most újabb fotót tett közzé tónusos testéről.Ez Zsír!OrigoKiderült, miért sanyargatja magát Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150401-sarka-kata-egy-fitnessversenyre-keszul-ezert-edz-es-fogy-ennyit.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egyre csak edz és fogy Sarka Kata. Most végre az is kiderül, hogy miért.Ez Zsír!--Ismét "tökéletes reggelit" posztolt Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150327-sarka-kata-ismet-tokeletes-reggelit-posztolt-kivancsian-varjuk-a-kommenteket.htmlKorábban motivációs fotója miatt is háborgott rajongó- és ellenrajongó tábora, de közel sem annyira, mint amennyi kritikát kislánya születésnapi tortái miatt kapott. De Kata nem adja fel...Ez Zsír!--Rosszkedvű vagy és szomorú? Csokievés helyett jógázz - többet ér, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20150403-jogaiskola-a-jogaklikkel-jogazni-erdemes-rosszkedv-ellen.htmlTudtad, hogy jógával nemcsak a fizikai, energetikai, de mentális állapotod is befolyásolható? Sőt, minden jógagyakorlat mindhárom szinten nyomot hagy.Ez Zsír!Thinkstock3 zöldség, ami nem hiányozhat a húsvéti asztalrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150403-3-zoldseg-ami-nem-hianyozhat-a-husveti-asztalrol-retek-ujhagyma-torma.htmlA húsvét legnagyobb sztárjai természetesen a sonka, a tojás és a fonott kalács, amik persze néha beleférnek az egészséges életmódba, de nem árt feldobni a menüt néhány egészséges kiegészítővel. Mutatunk is 3 zöldségfélét, amelyek nem hiányozhatnak az ünnepi asztalról. Ez Zsír!ThinkstockLindsay Lohan látványos darázsderékkal szelfizikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150403-lindsay-lohan-latvanyos-darazsderekkal-szelfizik.htmlÚj őrület hódít a sztárok körében: a deréktréner hetekig tartó viselésével állítólag centiket karcsúsodik a derék. Kim Kardashian mellett most már Lindsay Lohan is nagy rajongó lett. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.