A sztárpár egyik titkos, ám állítólag annál biztosabb forrása szerint a színészpáros a szakítás szélén áll.

Nagyon reméljük, hogy csak pletyka szintjén igaz a dolog, miszerint Emma Stone és Andrew Garfield 3 éve tartó kapcsolata jelenleg valahol a szakítás szélén áll. Legalábbis ezt állítja egy, a People magazinnak nyilatkozó, a sztárpárhoz közel álló forrás.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

„Mindketten a saját időbeosztásuk rabjai. Tavaly ilyenkor még a házasságról beszéltek" – mondta a lapnak az a bizonyos személy, aki szerint a túl sok, egymástól külön töltött idő tehet arról, hogy ingatag lábakon áll a kapcsolatuk.

Nos, nem nehéz betartani a szünetre vonatkozó szabályokat a párnak: míg A csodálatos Pókember sztárja jelenleg Tajvanon forgatja legújabb filmjét, addig Emma a világ másik felén, Los Angelesben dolgozik egy Bradley Cooperrel közös produkcióján, az Alohán.

„Még túl korai kijelenteni, hogy vége" – tette hozzá a forrás. Reméljük. Andrewt és Emmát egyébként januárban kapták együtt utoljára lencsevégre. A sztárpár sajtósai egyelőre nem nyilatkoztak.

Külföldi és magyar sztárok, akik 2014-ben szakítottak
Hogy mi a közös Melanie Griffithben és Antonio Banderasban, valamint Dobó Katában és Gulyás Leventében? Mindkét sztárpáros tavaly döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a hírességeket, akik szintén 2014-ben szakítottak egymással.