Mi a fallosz zajlik Japánban?

Forrás: AFP -
fallosz fesztivál Japán április
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű napot ünnepeltek Japában: idén is megrendezték ugyanis a Fallosz Napját! A falloszfesztiválon pedig nem nehéz kitalálni, milyen alakú volt minden. De tényleg minden. 

Minden év áprilisának első vasárnapján tartják Kawasakiban a falloszfesztivált, amelyen acélfalloszokat lovagolnak, kukinyalókát szopogatnak, pénisznek öltöznek, hatalmas műanyag férfiasságokat adnak közre az ünneplők.

Forrás: AFP

A falloszfesztivál tradíciója egy legenda miatt alakult ki. Egy régi történet szerint ugyanis egy szép lány vaginájába egy démon költözött be, amely két fiú nemi szervét is leharapta. A lány acélpéniszt készíttetett egy kováccsal, és ezzel kiverte a benne lakó démon fogait. 1977 óta ünneplik több ezren a városban a Péniszt. Sokáig a prostituáltak a Kanayama-forráshoz jártak, hogy védelmet nyerhessenek a nemi betegségek ellen.

A Mirror oldalán rengeteg vicces fotót láthatsz a falloszfesztiválról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.