Jennifer Lopez és fiatal pasija biciklis randit tartottak

boldogság Kalifornia Casper Smart napsütés napszemüveg Santa Monica randi short bicikli Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez és pasija Santa Monicán bicikliztek – és a nagy kalandba az egész világot beavatták.

Miután kiderült, hogy a szakításukról szóló hír valószínűleg csak átverés volt, újra többet lehet együtt látni a párt. Ezúttal Santa Monicán bicikliztek nagy boldogságban.

Forrás: Instagram/beaucaspersmart

Casper Smart, aki hétfőn ünnepelte a 28. születésnapját, az Instagramon vicces videót osztott meg a biciklis randiról. A 45 éves JLo egyébként shortban, kockás ingben és napszemüvegben élvezte a kaliforniai napsütést a bicikliúton.

A videót ide kattintva nézheted még.

Micsoda férfi! Brad Pitt mostanáig ápolta Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/intim/20150409-brad-pitt-angelina-jolie-apolasa-utan-visszatert-uj-filmje-forgatasahoz.htmlBrad Pitt tényleg mindenben támogatja Angelina Jolie-t. Akkor is mellette állt, amikor a színésznő nemrégiben a petefészkét is eltávolíttatta, sőt, az egész gyógyulási folyamatot együtt csinálták végig.Intim--Nicki Minaj mellei varázserővel bírnakhttp://www.life.hu/intim/20150403-nicki-minaj-mellei-koze-tette-a-kisfiu-arcat-aki-feljutott-hozza-a-szinpadra.htmlAz énekesnő melleivel vígasztalta a kisfiút, aki feljutott hozzá a színpadra, és zokogásban tört ki a megtiszteltetéstől.Intim--Hét dolog, amit nem tudtál a misszionárius pózrólhttp://www.life.hu/intim/20150408-het-dolog-amit-nem-tudtal-a-misszionarius-pozrol.htmlHét pontban szedtük össze azokat az érdekességeket, amelyeket eddig biztosan nem tudtál a misszionárius pózról.IntimThinkstockLewis Hamiltont megihlette a szakításhttp://www.life.hu/intim/20150403-lewis-hamilton-szerelmes-dalt-irt-egykori-kedvesenek-nicole-scherzingernek.htmlA Forma 1-es pilóta nagy meglepetést okozott: legutóbbi interjújában elmesélte, hogy szerelmes dalt írt egykori kedvesének.Intim--Anyaszült meztelenre vetkőzött a gyönyörű Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/intim/20150409-rosie-huntington-whiteley-anyaszult-meztelenre-vetkozott-egy-szepsegmagazinban.htmlNéhány ékszeren kívül az égvilágon semmi mást nem visel a brit szupermodell legújabb fotósorozatában.IntimOrigoGesztesi Károly végre bevallotta, kihez húz a szíve!http://www.life.hu/intim/20150409-gesztesi-karoly-szinesz-bevallotta-liptai-claudiat-megelozo-felesege-niki-az-igazi-az-eleteben.htmlA színész most már nyíltan felvállalja, hogy volt párja – akit Liptai Claudia miatt hagyott el – az igazi, nagybetűs nő az életében. Gesztesi érzéseit mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Nikit annak ellenére nevezi a feleségének, hogy sosem keltek egybe. IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.