Kamuszakítás után újra együtt van párjával Jennifer Lopez

Forrás: AFP -
film Casper Smart énekesnő szakítás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez bemutatta, hogyan lehet a legkönnyebben visszaszerezni az exet: úgy, hogy igazából ki sem dobjuk.

A rajongókat a napokban egy közös fotó sokkolta, mely azt bizonyítja, Jennifer Lopez és pasija, Casper Smart a tavalyi állítólagos szakításuk után újra együtt vannak.

Forrás: AFP

A legújabb hírek szerint az egész szakítósdi csupán egy üzleti stratégia része lehetett: a celebpárnak pedig valóban jól jön a hírverés, hiszen mindkettejüknek mostanában kerül a mozikba az új filmje. Jennifer Lopez éppen A szomszéd fiú című mozit promózza, de Casper Smart filmje is hamarosan érkezik. Mennyivel jobb lenne, ha színészi képességeikkel hívnák fel magukra a figyelmet!

Transzexuális modellel csalta Jennifert Casper Smart

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, JLo barátját transszexuális modellel hozták hírbe.

Zalatnay Sarolta lánya nem adja fel: „Megmentem anyukámat a börtöntől!" http://www.life.hu/bulvar/20150326-zalatnay-sarolta-lanya-nikolett-meg-akarja-menteni-edesanyjat-a-bortontol.html Amit tud, megtesz az énekesnőért örökbefogadott lánya, Nikolett, aki reméli, a bíróság másodfokon felmenti édesanyját a börtönbüntetés alól. TV + Bulvár -- Ellopták Charlie többmilliós luxusautóját http://www.life.hu/bulvar/20150320-elloptak-charlie-tobb-millio-forintos-luxusautojat.html Közösségi oldalán keresteti milliós luxusjárgányát a zenész. TV + Bulvár -- Te jó ég, Madonna felöltözött! Így gáláztak a sztárok az iHeartRadio díjátadóján http://www.life.hu/trend/20150330-igy-divatozott-az-iheartradio-dijatadojan-madonna-taylor-swift-jennifer-hudson-iggy-azalea.html Mindössze második alkalommal adták át az iHeartRadio meglehetősen fiatal nemzetközi zenei díjátadó elismeréseit Los Angelesben, amely kedvenc hölgysztárjainknak remek alkalomnak bizonyult divatozni egy keveset. Mutatjuk, kinek hogyan sikerült. Trend -- Justin Timberlake úgy örült Taylor Swift sikerének, mint még soha senki más http://www.life.hu/kult/20150330-justin-timberlake-visongva-orult-taylor-swift-dijanak-az-iheartradio-dijatadon.html Visongva ünnepelte kolléganőjét Justin Timberlake a vasárnap esti iHeartRadio gálaestjén. Annyira cuki! Kult -- Itt a vége – Lara Stone hamarosan beadja a válókeresetet http://www.life.hu/csalad/20150327-lara-stone-holland-modell-hamarosan-alairja-a-valokeresetet-es-elvalik-ferjetol-david-walliams.html Pár hete robbant a hír, miszerint a holland modell 5 év házasság után külön költözött David Walliams komikustól, hamarosan pedig aláírják a válókeresetet is. Család -- Önelégült baromnak nevezte az újságírónő Angelina Jolie-t a petefészek-eltávolítása miatt http://www.life.hu/drlife/20150327-katie-hopkins-ujsagirono-onelegult-baromnak-nevezte-angelina-jolie-t-a-petefeszek-eltavolitasa-miatt.html Katie Hopkins Twitteren kezdett el trollkodni a 38 éves színésznő nemrég felvállalt petefészek- és petevezeték-eltávolító műtétén. Ezúttal azonban túl messzire ment. Dr. Life --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.