Kate Upton nem gondolta, hogy botrányos videója kikerülhet az internetre

baklövés provokatív erotikus videó tánc bikini Kate Upton Terry Richardson botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhős fotós, Terry Richardson 2012-ben készített egy videót Kate Uptonról, amelyen a modell falatnyi bikiniben táncol igencsak lelkesen.

Terry Richardson neve mindig egy botrány körül merül fel – ahogy most is. Kate Uptonról készített 2012-es videója újra előkerült, és a modell ezúttal nyilatkozott is róla. Állítása szerint ledöbbent, amikor a videó kikerült az internetre. „Úgy gondoltam, hogy csak hülyéskedünk, nem is hittem volna, hogy a videó a nagyvilág számára is nyilvánossá válik" – próbált utólag mentegetőzni fiatalkori baklövéséért a modell, aki nemrég arról nyilatkozott, hogy kisebb melleket szeretne magának.

A videó egyébként meglehetősen provokatív. Az akkor 18 éves Kate Upton aprócska bikiniben lejt erotikus táncot a fotós kamerái előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.