Megdöbbentő családi titok! John Lennon kegyetlenül bánt feleségével

Forrás: MTI/AP/Victor Boynton -
John Lennon Beatles feleség válás ütés szerelem bántalmazás Yoko Ono kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem gondolta volna a hippi John Lennonról, hogy ennyire kegyetlen is tudott lenni – főleg egy nővel! A nemrég napvilágot látott, szaftos pletyka szerint az énekes többször verte és féltékenységi rohamaival kínozta egykori feleségét. 

A Beatles együttes frontembere egy liverpooli iskolában, 17 évesen ismerkedett meg Cynthiával, akivel később szerelembe estek. A kapcsolatukat azonban beárnyékolták Lennon féltékenységi rohamai, aki nem csak üvöltözött a lánnyal, hanem, ahogyan azt később be is vallotta, ha úgy adódott, megütötte – olvasható a Best magazinban.

John Lennon és első felesége Cynthia Forrás: MTI/AP/Victor Boynton

„Fiatalon nagyon kegyetlenül bántam a nőkkel, szégyellem, de vertem is őket. Csak akkor változtam meg, amikor találkoztam Yokóval" – mondta akkor a zenész.

Cynthia egy gyermekkel is megajándékozta a zenészt, aki a házasságuk alatt végig csalta őt. Frigyüknek azonban csak akkor fellegzett be végleg, amikor a zenész megismerte Yoko Onót. A két nő egyébként a zenész halála után jó viszonyt ápolt. Cynthia a múlt héten, 75 évesen halt meg, temetésén pedig Yokó is búcsúbeszédet mondott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.