John Harvey Kelloggról, a müzli atyjáról azt gondoltuk, hogy kifejezetten azért találta fel a reggeli gabonapelyhet, hogy több élvezethez juttassa az embereket. Ehelyett épp az ellenkezőjén mesterkedett. 

Kellogg annyira gyűlölte a szexet, hogy állítólag még a nászútja alatt is egy szexellenes könyvön munkálkodott, és egész életében önmegtartóztatást gyakorolt. Ez egyébként nem is esett nehezére, mert tényleg nagyon gyűlölte a közösülést, de különösen az önkielégítést tartotta bűnös, fertőző dolognak.

Forrás: Thinkstock

 

Így maszturbálnak a férfiak
Az önkielégítés a legegyszerűbb és leggyakoribb módja az örömszerzésnek, ám a különféle maszturbációs technikák színesíthetik a szexuális együttléteket is. Lássuk hát, mivel operálnak a férfiak!

Szerinte erről a gyarló élvezetről a táplálkozás tehet. Ha ugyanis az emberek nem ennének annyi húst, zsírt, fűszert, hanem helyette gabonát fogyasztanának, nem nyúlnának állandóan magukhoz. Egy kis gondolkodás után, sokak örömére, Mr. Kellogg feltalálta a müzlit (és a joghurtos beöntést is, de azt inkább hagyjuk). 

Annak ellenére, hogy a müzlinek nem sikerült leszoktatnia az embereket arról, hogy egymásnak és maguknak örömöt szerezzenek, mi azért örülünk neki, hogy reggelente müzlizhetünk is, ha éppen nem szexelnénk