Érdekes dolog derült ki egy frissen végzett kutatásból: ha örökbe fogadsz egy kutyát, nemcsak vele teszel jót, hanem magaddal is. Az új gazdi ugyanis sokkal nyitottabb lesz, és mások is könnyebben nyitnak majd felé, akár az utcán, akár az online térben, még egy olyan személytelenebb közegben is, mint egy randiapplikáció.

Egy kutya feltétel nélkül szereti a gazdáját, de még arra is képes lehet, hogy az egy darab gazdijából kettőt csináljon, azaz segítsen, hogy kétlábú barátja megtalálja élete párját. Hogyan? Az alábbi, önkéntes társkeresők közreműködésével készült videóból, amit a Vigyél  Haza Alapítvány és egy reklám ügynökség készített, kiderül, miként segítenek az ebek, hogy boldog párkapcsolatra lelhess a nagyvilágban. 

Így pasizz a telefonoddal
Rengeteg időt spórolhatnánk meg, ha előre tudnánk, ki az, akivel összeillünk, és ki az, akit a lehető legnagyobb ívben kellene elkerülni. És ki az egyáltalán, aki biztosítja, hogy miközben a szexi, okos, 30 éves Tomival csetelünk, nem a kövér, munkanélküli, lábszagú, 60 éves Béla ül a csetablak túlsó végén? Honnan tudod egyáltalán, hogy összeillesz valakivel? Teszteltük az új Tindert.