Nagyjából egy évvel ezelőtt robbant a hír, hogy Charlize Theron és Sean Penn együtt vannak. Azóta is úgy tűnik, hogy nagy a szerelem a színészpáros között, legalábbis Charlize Theron legutóbbi interjújából csakis erre lehet következtetni: olyan édesen nyilatkozott a kapcsolatukról.

Régóta barátok voltak, egy éve viszont kiderült, hogy szorosabbra fűződött a viszonyuk. Sean Penn azóta a színésznő örökbefogadott kisfiát is a nevére vette. Charlize Theron a napokban az Esquire magazinnak nyilatkozott olyan aranyosan, hogy teljesen odáig vagyunk a már nem túl fiatal színészpáros kapcsolatáért.

Forrás: AFP

„Nagyon, nagyon, nagyon szerencsés lány vagyok. Nagyon szerencsés! Ő a legdögösebb férfi a világon. Nem tudom, hogyan kellene ezt egy interjúban mondanom. Negyven éves vagyok, mégis úgy beszélek, mintha 16 lennék." – mondta színésznő. „Azt hiszem, most találtunk rá mindketten igazán önmagunkra. Fantasztikus olyan kapcsolatban lenni, ami egy barátságból alakult ki. Ez az alapja a kapcsolatunknak, ez ad neki igazán mélységet" A sztár azt is elárulta, hogy esküvőt, legalábbis egyelőre, nem terveznek: „Nekem nem fontos a házasság. Most olyan egységben van az életem, ami nagyon jó. Ezt szeretném megélni!"