Ez ám a szerelem! Charlize Theron szerint Sean Penn a legdögösebb pasi a világon

Forrás: AFP -
Sean Penn interjú dögös barátság Charlize Theron kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyjából egy évvel ezelőtt robbant a hír, hogy Charlize Theron és Sean Penn együtt vannak. Azóta is úgy tűnik, hogy nagy a szerelem a színészpáros között, legalábbis Charlize Theron legutóbbi interjújából csakis erre lehet következtetni: olyan édesen nyilatkozott a kapcsolatukról.

Régóta barátok voltak, egy éve viszont kiderült, hogy szorosabbra fűződött a viszonyuk. Sean Penn azóta a színésznő örökbefogadott kisfiát is a nevére vette. Charlize Theron a napokban az Esquire magazinnak nyilatkozott olyan aranyosan, hogy teljesen odáig vagyunk a már nem túl fiatal színészpáros kapcsolatáért.

Forrás: AFP

„Nagyon, nagyon, nagyon szerencsés lány vagyok. Nagyon szerencsés! Ő a legdögösebb férfi a világon. Nem tudom, hogyan kellene ezt egy interjúban mondanom. Negyven éves vagyok, mégis úgy beszélek, mintha 16 lennék." – mondta színésznő. „Azt hiszem, most találtunk rá mindketten igazán önmagunkra. Fantasztikus olyan kapcsolatban lenni, ami egy barátságból alakult ki. Ez az alapja a kapcsolatunknak, ez ad neki igazán mélységet" A sztár azt is elárulta, hogy esküvőt, legalábbis egyelőre, nem terveznek: „Nekem nem fontos a házasság. Most olyan egységben van az életem, ami nagyon jó. Ezt szeretném megélni!"

Így nézett ki Elizabeth Olsen a Bosszúállók premierjénhttp://www.life.hu/trend/20150414-elizabeth-olsen-szineszno-gyonyoruen-festett-a-bosszuallok-los-angelesi-premierjen.htmlElisabeth Olsen kifinomult ízlése újra megmutatkozott: elegáns és letisztult outfitben jelent meg a "Bosszúállók: Ultron kora" című film bemutatóján.Trend--Nyugdíjba vonul Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20150414-gisele-bundchen-brazil-modell-nyugdijba-vonul-a-kifutokrol.htmlA világ leghíresebb topmodelljét nem fogjuk többet a kifutókon látni. A teste üzent a modellnek – ezért fejezi be a pályafutását.Trend--Kit érdekel, Cate Blanchett milyen tamponmárkát használ?http://www.life.hu/trend/20150413-cate-blanchett-szerint-tamponja-markajara-is-ra-fognak-kerdezni-a-voros-szonyegen.htmlA híres színésznő kifakadt a riporterek vörös szőnyeges kérdésein. Cate szerint már csak a tamponja márkájára nem kérdeznek rá.Trend--JLo beterpesztett – így készült az MTV díjátadójárahttp://www.life.hu/trend/20150413-jennifer-lopez-az-mtv-movie-awards-gala-elott-versace-kontosben-terpesztett.htmlJennifer Lopez vasárnap az MTV Movie Awardsra volt hivatalos. Az énekesnő a készülődés pillanatait Instagram oldalán osztotta meg a rajongóival – és nem is akármilyen képeket posztolt.Trend--Brooklyn Beckham igazi partiarc letthttp://www.life.hu/trend/20150413-brookly-beckham-tetovalast-villantott-a-coachella-fesztivalon.htmlA legnagyobb Beckham-fiú, Brooklyn, aki nemrégiben 16 éves lett, tetoválást villantott az év legmenőbb fesztiválján.Trend--Hihetetlenül jól áll Tyra Banksnek a rövid hajhttp://www.life.hu/trend/20150410-tyra-banks-modell-rovid-haju-lett.htmlTyra Banks nagy lépésre szánta el magát: rövid hajat vágatott. A modell jó döntést hozott, hiszen hihetetlenül jól áll neki az új frizura.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.