Elmaradt Keresztes Ildikó exférjének húsvéti eljegyzése - Mi történhetett?

Edda eljegyzés válás Kicska László szerelem basszusgitáros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Edda együttes basszusgitárosa húsvétkor szerette volna eljegyezni fiatal kedvesésvel, ám a munka közbeszólt.

Mióta a zenész elvált volt feleségétől, Keresztes Idikótól, teljesen új életet kezdett. Kicska László az új kezdetről mesélt és arról is vallott, miért maradt el az eljegyzése szerelmével – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/EDDA Művek

„Négy éve vettem a tetőtéri lakást. A nyári turnék miatt sosem tudnék elutazni egy telekre, és nagyon hiányzott ez az érzés. Először egy-két növény díszítette, amelyek meghálálták a gondoskodást, csodaszépek lettek, így vettem még pár cseréppel. Most már konyhakertünk is van, a paradicsomunk íze páratlan. Csodálatos dolog a „kertben" meginni reggel a kávét vagy este Bettyvel egy pohár bort" – mesélte Kicska, aki bevallotta az eljegyzést felűlírta az Edda 40 éves jubileumi koncertje.

„Az eljegyzés napirenden van, de most óriási rohanásban voltunk a felkészülés miatt, ősszel azonban visszatérünk rá" – zárta a beszélgetést a rocker.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.