Gór Nagy Máriának pszichológus segített, hogy visszaszerezze a férjét

Forrás: RTL Klub -
pszichológus válás férj kötözés Gór Nagy Mária segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő párkapcsolati válságáról vallott: a sorozatos hisztik miatt férje drasztikus módszerrel figyelmeztette Gór Nagy Máriát, hogy változnia kell.

Gór Nagy Mária, a neves színiakadémia vezetője régebben mesélt már azokról a hullámvölgyekről, amelyeket első válása után élt át. Most a hot! magazinból az is kiderült, hogy a színésznő második házasságában is volt egy komoly válság, amikor férje, Gulyás Buda operatőr faképnél hagyta.

Forrás: RTL Klub

„Volt egy időszak, amikor mindig sírva mentem haza, hisztérikus lettem. A férjemmel pedig konkrétan ellehetetlenítettem a kapcsolatomat. Sokat veszekedtünk, semmi sem volt jó, mindenen problémáztam, majd, amikor azt vágtam Buda fejéhez, hogy ha nem tetszik neki valami, költözzön el, ő el is ment" – mesélte Mária, aki a történtek után önvizsgálatot tartott.

„Akkor fordult meg bennem valami. Leültem a tükör elé – nem vicc! köptem egyet. Rájöttem, igaza van" – ezután a színésznő pszichológushoz fordult, és néhány hónap után kibékültek a férjével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.