Berki Krisztián szerelmes - De ki ez a lány?

Forrás: Instagram/Berki Krisztián -
szerelem Éden Hotel 3 Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! Intim fotóra bukkantunk Berki Krisztián Instagramján. Az Éden Hotel műsorvezetőjének barátnője van. Na, de ki ez a lány?

Nos, azt nem tudjuk. A frizurájából ítélve akár Pamela is lehetne, de posztjában Krisztián új szerelemre utal. "Egyedül lenni nem azt jelenti, hogy nem tudsz semmit a szerelemről. Inkább azt, hogy eleget tudsz róla, amiért érdemes várni..." - írta. Bár a műsorvezető mostanában titokzatosan beszélt csak a magánéletéről, biztos nem kell sokáig várni arra, hogy kiderüljön, kit ölel.

Forrás: Instagram/Berki Krisztián

Öngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi - Reménytelenül szerelmes Baukó Évábahttp://www.life.hu/intim/20150418-ongyilkossaggal-fenyegetozott-egy-ferfi-remenytelenul-szerelmes-bauko-evaba.htmlFacebookjára posztolt ki egy megdöbbentő üzenetet a minap VV Éva. Egy férfi arról írt neki, megöli magát, ha a lány nem áll szóba vele. Intim--Egymásba szerettek Az ének iskolája tanulóihttp://www.life.hu/intim/20150418-egymasba-szerettek-az-enek-iskolaja-tanuloi-gyuris-luca-es-janca-aron.htmlJanca Áron a a tanári kar elé egy szerelmes dallal állt, amit mindenki meglepetésére az osztály legszebb lányának énekelt. IntimOrigoFekete Dávid fiatal barátnőjének családja aggódik - Az énekes nőcsábász hírében állhttp://www.life.hu/intim/20150418-fekete-david-fiatal-17-eves-kisgyerekes-baratnojenek-csaladja-aggodik.htmlCsaládja félti Fekete Dávidtól fiatal szerelmét. Attól tartanak, az énekes egyszer csak faképnél hagyja a lányt. Intim--Szakított kedvesével a ByTheWay egykori tagja, Patocska Olivérhttp://www.life.hu/intim/20150329-szakitott-kedvesevel-a-bytheway-egykori-tagja-patocska-oliver-es-baleset-is-erte-a-volt-x-faktorost.htmlNincsenek mostanában jó napjai a volt x-faktorosnak. Nem elég, hogy baleset érte, a barátnőjével is szakítottak. IntimOrigoMolnár Anikó: "Ha újra el kellene kezdenem randizgatni, nagy bajban lennék"http://www.life.hu/intim/20150329-molnar-aniko-az-emancipaciorol-es-a-ferfiakrol-fejti-ki-velemenyet.htmlMolnár Anikó úgy véli, a mai férfiak elkényelmesedtek, de ezt mi, nők, magunknak köszönhetjük az egyenrangúsági törekvésünkkel.IntimOrigoKiderült, ki Cinthya Dictator új szerelmehttp://www.life.hu/intim/20150222-cinthya-dictator-uj-szerelme-jackson-a-modell.htmlVégre boldog és elégedett az életével a fiatal celeb. Új szerelme és új munkája teljessé teszik a napjait, és ezt nem is titkolja. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.