Öngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi - Reménytelenül szerelmes Baukó Évába

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
öngyilkos öngyilkosság szerelem Baukó Éva öngyilkossági szándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebookjára posztolt ki egy megdöbbentő üzenetet a minap VV Éva. Egy férfi arról írt neki, megöli magát, ha a lány nem áll szóba vele. 

A fiatalember valahonnan megszerezte Éva telefonszámát, amelyre folyamatosan SMS-eket ír neki. A valóságshow-sztárnál azonban a legutóbbi üzenet már kiverte a biztosítékot, ezért feltöltötte a Facebook-oldalára is, hogy mások is lássák, mivel zsarolja a srác -írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Szia Éva! Megölöm magam érted, annyira szeretlek! Éva, ha nem állsz szóba velem, megölöm magam! Nagy hódolód, szia!" -olvasható. Nos, reméljük, a férfi nem gondolja komolyan sorait.

Egymásba szerettek Az ének iskolája tanulói http://www.life.hu/intim/20150418-egymasba-szerettek-az-enek-iskolaja-tanuloi-gyuris-luca-es-janca-aron.html Janca Áron a a tanári kar elé egy szerelmes dallal állt, amit mindenki meglepetésére az osztály legszebb lányának énekelt. Intim Origo Álmában erőszakolták meg a Big Brother játékosát? http://www.life.hu/intim/20150418-almaban-eroszakoltak-meg-a-big-brother-jatekosat.html Kidobták a dél-afrikai Big Brother-házból az egyik résztvevőt, mert állítólag megerőszakolt egy lányt. Intim Origo Czeizel Endre nehezen fogadta el, hogy a fia meleg http://www.life.hu/intim/20150412-nehezen-fogadta-el-czeizel-endre-hogy-a-fia-gabor-meleg.html Czeizel Endre az életéről szóló könyvében arról is ír, hogy bizony nem volt könnyű feldolgoznia, amikor a fia, Gábor bejelentette, hogy a saját neméhez vonzódik. Intim -- Elképesztő! Négykilósra nagyobbíttatta péniszét egy férfi http://www.life.hu/intim/20150411-negy-kilosra-nagyobbittatta-peniszet-egy-ferfi-micha-stunz.html Micha Stunz, egy negyvenhat éves német férfi olyan hatalmasra nagyobbíttatta a péniszét, hogy használni is nehezére esik. A szilikoninjekciókkal felturbózott szerszám 23 centiméteres lett, és több mint négy kilót is nyomhat. Intim Origo Túllépett Krisztiánon VV Iza - Új kapcsolatban él http://www.life.hu/intim/20150411-vv-iza-szakitott-vv-krisztiannal-es-most-uj-parja-van.html Tényleg véget ért VV Iza és VV Krisztián még a ValóVilág falai között szövődött se vele-se nélküle kapcsolata. A lány új párra talált. Intim Origo Újra pasizik Baukó Éva - Családot, gyereket szeretne http://www.life.hu/intim/20150324-bauko-eva-vv-eva-a-belevalo-musorvezetoje-ujra-pasizik.html VV Éva nem titkolja, hogy szeretne már lehorgonyozni egy férfi mellett, akivel komolyabban tervezget, és akivel akár családot is alapíthat. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.