Végre előbújtak a friss házasok! Johnny Depp és Amber Heard kéz a kézben mutatkoztak

Forrás: AFP/Michael Buckner -
jegygyűrű esküvő Vanessa Paradis Amber Heard Ausztrália magánsziget Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A friss házasokat régen láttuk, de most végre megmutatták magukat: a mai napon Ausztráliában landoltak, és kéz a kézben hagyták el a repülőteret.

Johnny Depp február 3-án vette el a 23 évvel fiatalabb Amber Heard-et. Az eljegyzés híre mindenkit meglepett, hiszen Vanessa Paradise 10 év után kapott csak gyűrűt a sármos színésztől. Az esküvőt szűk családi körben tartották a Bahamákon, a sztár magánszigetén.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Februárban a People magazin közölt néhány nem hivatalos esküvői fotót, és a napokban szintén ez a lap fejtegette, hogy az esküvő óta nem is láttuk együtt a sztárpárt. Szokás szerint rögtön el is indultak a találgatások, amelyre a szerelmespár mostani megjelenése azonban rácáfolt. A pár a mai napon Ausztráliába repült, és miután leszálltak a gépről, el sem engedték egymást. A karikagyűrűt is mindketten viselték. A képeket róluk itt nézheted meg.

Egyébként nagyon szépek együtt, mi drukkolunk nekik!

Végleg vége! Kimondták Gwyneth Paltrow és Chris Martin válását http://www.life.hu/intim/20150421-gwyneth-paltrow-szineszno-es-chris-martin-zenesz-valasat-hivatalosan-is-kimondtak.html Úgy tűnik, végleg vége: Gwyneth Paltrow és Chris Martin válását hivatalosan is kimondták. Intim AFP Kristen Stewart a Coachellán leszbizett http://www.life.hu/intim/20150420-kristen-stewart-alicia-cargile-a-coachella-fesztivalon-buliztak.html A szupermenő fesztivál második hétvégéjén fotózták le a színésznőt párjával, Alicia Cargile-el. Intim -- A kanapéról már csak egy ugrás az ágy: Így működik a "couchsurfingsex" http://www.life.hu/intim/20150420-couchsurfing-szex-igy-szexelnek-a-kanapeutazok-a-vilag-korul.html Ha a Tinder segítségével dönthetünk a randomszexről az alapján, ki van a közelünkben, hány éves és milyen képeket töltött fel, akkor miért furcsa, ha ágyba bújunk azzal az emberrel, akinek egyébként a kanapéján alszunk? A Life.hu utánajárt annak, miként lett az immáron tíz éves múltra visszatekintő couchsurfingből mára cocksurfing. Intim Thinkstock Pikáns szextitkok Ördög Nóriék hálószobájából - "Mindketten vadak vagyunk" http://www.life.hu/intim/20150421-pikans-szextitkok-ordog-norarol-es-nanasi-palrol-kasza-tibor-musoraban.html Ördög Nóra és Nánási Pál Kasza Tibi műsorában vendégeskedett. Kasza Mr. és Mrs. játékot játszatott Nóriékkal, ahol kapcsolatuk pikáns részletei is terítékre kerültek. Intim Origo Igen, Cserpes Laura simul Berkihez a rejtélyes fotón http://www.life.hu/intim/20150421-berki-krisztian-fotoin-cserpes-laura-szerepel-friss-meg-a-kapcsolatuk.html Ahogy a Life.hu már írt róla, titokzatos fotót posztolt magáról és egy lányról Berki Krisztián... Intim -- Ha törik, ha szakad, férjhez megy Szinetár Dóra http://www.life.hu/intim/20150420-szinetar-dora-szineszno-leszogezte-ferjhez-megy-makranczi-zalan-szineszhez-hiaba-szolnak-a-pletykak.html Nincs csúsztatás az időpontot illetően, hamarosan harmadszorra is kimondja a boldogító igent a szépséges színésznő. Az örömhírt Szinetár Dóra a közösségi oldalán osztotta meg. Intim --



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.