Szűk körben fogadott egymásnak örök hűséget Johnny Depp és Amber Heard

Forrás: AFP/Michael Buckner -
lakodalom Bahama-szigetek lagzi esküvő Vacsora Amber Heard Johnny Depp vendég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év egyik legjobban várt sztáresküvőjére az 51 éves színész magánszigetén került sor. Íme, a részletek.

Túl vagyunk Johnny Depp és Amber Heard esküvőjén. A sztárpár, aki a polgári szertartást már múlt héten megtartotta Los Angelesben, az 51 éves színész magánszigetén ünnepelte meg egymásnak tett fogadalmát.

Forrás: AFP/Michael Buckner

A képek tanúsága szerint, amelyeket a People magazin közölt ITT, szűk körben tartották a lakodalmat: mindössze nagyjából két tucatnyi ülőhelyet állítottak fel a festői Little Hall's Pond Cay-sziget varázslatos tengerpartján. A szertartást követő vacsorát már a 45 hektáros sziget másik oldalán rendezték.

Johnny Depp 2014-ben jegyezte el a legnagyobb titokban a 28 éves Amber Heard színésznőt, akit hatalmas gyémántgyűrűje buktatott le. A gyors megismerkedést követő lánykérés miatt korábban felreppent a hír, miszerint a színésznő babát vár Vanessa Paradis exétől. Nos, a pletyka nem bizonyult igaznak, a nagy sietség oka pedig sokkal egyszerűbb annál, mint hinnénk - erről ITT olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.