Évek óta folynak a találgatások, most azonban lehullt a lepel: Friderikusz Sándor új műsorában elárulta féltve őrzött titkát a színész.

Megdöbbentő vallomást tett Gesztesi Károly Friderikusz Sándornak, akivel a napokban forgatott együtt. A Jóban Rosszban sorozat egykori színésze bevallotta: megcsalta Liptai Claudiát, sőt, gyermek is született abból a kapcsolatból. Mindez 2008-ban, a Sztárok a fejükre estek forgatásának idején történt, ahol az Afrikában tartózkodó Liptai Claudiáról nyugtalanító pletykákat lehetett hallani, miszerint megcsalja a színészt a távoli országban.

Forrás: TV2

„Voltak hírek, amelyek rosszul érintettek. Nem szeretnék neveket mondani, akikkel akkor hírbe hozták Claudiát” – mondta már a Blikknek Gesztesi Károly, aki annyit azért elárult, az egyik férfi, akiről hallani lehetett, egy külföldi kurátor volt.
„Amikor Claudia gépe leszállt Budapesten, egy hatalmas limuzinnal, behűtött pezsgővel és szendvicsekkel vártam a reptéren. Az én feleségem azonban sokáig nem jött ki a tranzitból. Hogy kitől búcsúzkodott vagy kivel beszélgetett, nem tudom, de ott akkor összetört valami…”
Ekkor kezdett hölgyekkel ismerkedni a színész. Azonban a gyermek nem egy friss kapcsolatból fogant, hanem a korábbi párjával való kapcsolatból.
"Ott, akkor jó volt Nikivel lenni. Megkaptam tőle mindazt a szeretetet, gondoskodást, ami hiányzott, és született egy gyerekünk, akit a nevemre vettem, s apaként szeretek. Igen, Áron tőlem van…” – szaladt ki a döbbenetes vallomás a színész szájából.

Noha korábban is felröppentek pletykák a gyermekkel kapcsolatban, több nyilatkozatában is határozottan cáfolta Gesztesi, hogy az immár hatesztendős gyermek az övé lenne, most azonban úgy tűnik, nem bírta tovább őrizni a titkát. 
S hogy Claudia miként fogadta a hírt? Erre mindössze kitérő választ adott Gesztesi. Szerinte a kapcsolatuk a végét járta már ekkoriban, így semmit nem kellett megbocsátani egymásnak.