Sztárok a fejükre estek Gesztesi Károly Liptai Claudia gyermek megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta folynak a találgatások, most azonban lehullt a lepel: Friderikusz Sándor új műsorában elárulta féltve őrzött titkát a színész.

Megdöbbentő vallomást tett Gesztesi Károly Friderikusz Sándornak, akivel a napokban forgatott együtt. A Jóban Rosszban sorozat egykori színésze bevallotta: megcsalta Liptai Claudiát, sőt, gyermek is született abból a kapcsolatból. Mindez 2008-ban, a Sztárok a fejükre estek forgatásának idején történt, ahol az Afrikában tartózkodó Liptai Claudiáról nyugtalanító pletykákat lehetett hallani, miszerint megcsalja a színészt a távoli országban.

Forrás: TV2

„Voltak hírek, amelyek rosszul érintettek. Nem szeretnék neveket mondani, akikkel akkor hírbe hozták Claudiát” – mondta már a Blikknek Gesztesi Károly, aki annyit azért elárult, az egyik férfi, akiről hallani lehetett, egy külföldi kurátor volt.
„Amikor Claudia gépe leszállt Budapesten, egy hatalmas limuzinnal, behűtött pezsgővel és szendvicsekkel vártam a reptéren. Az én feleségem azonban sokáig nem jött ki a tranzitból. Hogy kitől búcsúzkodott vagy kivel beszélgetett, nem tudom, de ott akkor összetört valami…”
Ekkor kezdett hölgyekkel ismerkedni a színész. Azonban a gyermek nem egy friss kapcsolatból fogant, hanem a korábbi párjával való kapcsolatból.
"Ott, akkor jó volt Nikivel lenni. Megkaptam tőle mindazt a szeretetet, gondoskodást, ami hiányzott, és született egy gyerekünk, akit a nevemre vettem, s apaként szeretek. Igen, Áron tőlem van…” – szaladt ki a döbbenetes vallomás a színész szájából.

Noha korábban is felröppentek pletykák a gyermekkel kapcsolatban, több nyilatkozatában is határozottan cáfolta Gesztesi, hogy az immár hatesztendős gyermek az övé lenne, most azonban úgy tűnik, nem bírta tovább őrizni a titkát.
S hogy Claudia miként fogadta a hírt? Erre mindössze kitérő választ adott Gesztesi. Szerinte a kapcsolatuk a végét járta már ekkoriban, így semmit nem kellett megbocsátani egymásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.