Ez ám a meglepetés! Ian Somerhalder és Nikki Reed összeházasodott

Vámpírnaplók esküvő házasság Nikki Reed Ian Somerhalder szertartás Alkonyat Nina Dobrev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy évvel ezelőtt jött össze a két vámpírsztár, akik a hétvégén egy romantikus szertartás során mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Már akkor is meglepődtünk, amikor alig fél év együttlét után Ian Somerhalder megkérte barátnője, Nikki Reed kezét, de azt álmunkban sem gondoltuk volna, hogy 3 hónappal a nagy lánykérés után máris megtartják a világraszóló esküvőjüket.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Pedig pontosan így történt: a Vámpírnaplók szexi színésze és a szintén vérszívóként elhíresült Alkonyat-sztár a hétvégén keltek egybe, mi több, már képek is kiszivárogtak a nagy napról – kattints ide és nézd meg, milyen gyönyörű menyasszony volt Nikki Reed!

Az esküvő részletein túl most Somerhalder exe, Nina Dobrev érzéseire kíváncsi az egész világ: annak idején éppen őt pattintotta le magáról a vámpírfiú, hogy együtt lehessen Nikkivel, aki nem mellesleg Nina egyik jó barátnője is volt... A sztoriról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.