Így is lehet élni: gondtalan szerelmespárok a világ körül

Forrás: Instagram/charlotte_durgeat -
gondtalanság világkörüli út utazás szerelem szabadság nyaralás kapcsolat álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Álmomban pont ilyen seggem van, és ezt csinálom egy ilyen fiúval" - Őket irigyli most a világ című cikkünkben bemutattuk Jay Alvarrez és Alexis Ren életét és kapcsolatát, amelyet ép ésszel, egy magyarországi munkahelyen ülve úgysem lehet sem felfogni, sem megérteni. Nos, a sorozat most folytatódik...

Méghozzá Charlotte Durgeat és Jesson Vedel álomrománcával, akik az Elite Daily információ szerint tavaly áprilisban ismerkedtek meg, és első látásra szerelmesek lettek. Ebben persze még semmi meglepő nincs, kivéve hogy ők is egy olyan pár, akik megunván Tahihit (Alexis és Jay Hawaiit unták meg. Hogy lehet megunni Hawaiit?), úgy döntöttek, bejárják a világot, majd pedig közösségi oldalaikon közvetítik az egészet. Útitársuk csupán az egymás iránt érzett szerelmük, a kalandvágyuk, nyilvánvalóan a feneketlen pénztárcájuk, az okostelefonjaik és a hozzájuk tartozó szelfibotok.

Forrás: Instagram/charlotte_durgeat

Szexi fotókból persze egyikőjük Instagram-oldalán sincs hiány. Mivel ők is olyan világutazók, mint Alvarezzék (gazdagok, gyönyörűek, gondtalanok, szabadok és szerelmesek), nem szabad időt szánni a mérgelődésre, hogy mégis hogy élhetnek a húszas éveik elején járó fiatalok így, és hogy nekünk miért csak egy hét jut nyári nyaralás jogcímén a balatonakarattyai szabadstrandon.

Forrás: Instagram/jessonvedel

Ahogy azt már korábban is írtuk, lehet morfondírozni azon, hogyan lehetséges mindez. Miképpen kivitelezhető, hogy két fiatal csak úgy útra kelljen, és semmitől sem zavartatva éljék az életüket, méghozzá ilyen csodálatos körülmények között. Hogy miből futja minderre, hogy nekik miért nincsenek kötelezettségeik, amelyeket teljesíteni kell, hogyan működhet így a kapcsolatuk, mitől lehetnek ilyen boldogok, és hogy egyébként is, hogyan csinálják ezt. Igen, el lehet gondolkodni mindezeken, de felesleges.

Forrás: Instagram/jessonvedel

Ha jobban belegondolunk, és hagyjuk, hogy elrugaszkodjon elménk a realitás talajáról, beláthatjuk, nem is olyan ördögtől való ez az egész. Jobb sorsú országokban teljesen normális lehet, hogy a középiskola és az egyetem között pár évet csak úgy utazgatunk. Ha pedig a szerelmünk is osztja az utazás és a magamutogatás iránti vágyunkat, akkor az csak hab a tortán.

Forrás: Instagram/charlotte_durgeat

A mi dolgunk pusztán annyi, hogy gusztáljuk ezeket a gyönyörű embereket, az álomszép helyszíneket, irigykedjünk egy sort, majd visszatérjünk dolgos hétköznapjainkba, és hajtsuk tovább azt a bizonyos mókuskereket.

Forrás: Instagram/charlotte_durgeat

Persze a "jó seggű csaj maga után húzza a szexi, fotózkodó pasiját gyönyörű helyeken" típusú fotók sem hiányozhatnak ennek párocskának az életéből sem:

Forrás: Instagram/charlotte_durgeat

Valahol láttunk már ilyet:

Ezt a képet elnézve felötlenek bennünk Murad Osmann orosz fényképész fotói, aki azzal lett híres, hogy álomszép képeket készített a világ legszebb helyein, miközben a barátnője hátranyújtott kezét fogta. Osmannak és kedvesének ezzel sikerült elérniük a celebstátuszt, mára több mint 2 millióan követik őket az Instán.

Céljuk az volt, hogy híressé tegyék Osmann "hand-holding”, vagyis "kézen fogva” fotósorozatát. Ezek a képek óriási jelentéssel bírnak, komplett történeteket mesélnek, hiszen úgy tűnik, mintha a fotókon a barátnője vezetné körbe Osmannt a világ különböző tájain. Ha megnézed a fotókat, te is azt kívánod majd, bárcsak velük tarthatnál a kalandjaikon.

Azon is lamentálhatunk, vajon Charlotte Durgeat és Jesson Vedel valódi élete is ilyen? Vagy minden, amit az Instagramon a külvilág felé mutatnak, színjáték csupán? Tényleg lehet úgy élni, hogy minden egyes perc csodálatos, a legtöbb pillanat izgalmas, az összes nap romantikus, a világ minden tája, ahol csak ér minket a reggel, az álomszép és egzotikus? Hogy kézen fogva járunk-kelünk a földön, egymást csókolva, fürdőzve, koktéllal, kenuban, óceánparton, szállodában, a világ tetején, mindenhol és valahol...

Forrás: Instagram/charlotte_durgeat

Ha tehát van időd álmodni, nyugodtan időzz el Charlotte vagy éppen Jesson oldalán, és mindenféle irigység/dac nélkül csak képzeld el azt, hogy milyen lenne.

/1504/Szere20154301855

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.