Miley Cyrus egy hotelszobában meztelenkedett Lenny Kravitz lányával

Forrás: Instagram/ Zoe Kravitz -
Miley Cyrus Lenny Kravitz Zoe Kravitz hotelszoba barátnő MET gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és Zoe Kravitz a Met-gálán is együtt partiztak, majd egy hotelszobában folytatták a mulatozást.

Miley és Zoe együtt bandáztak egy hotelszobában. A leszbikus hajlamú és drogkedvelő énekesnő fehérneműben kártyázott barátnőjével, majd egymás fenekét fotózgatták. El sem tudjuk képzelni, hogy mi minden történhetett még ott. A fotókat itt tudod megnézni.

Miley Cyrus és Zoe Kravitz a Met-gálán Forrás: Instagram/ Zoe Kravitz

Rózsaszínre festette hónaljszőrét Miley Cyrus

Az énekesnő képzelete nem ismer határokat, ráadásul, amit elképzel, azt mind meg is valósítja. Úgy fest, ezúttal rózsaszín hónaljszőrről álmodozott a botrányhősnő.
Ők lesznek az új álompár? Bradley Cooper és Irina Shayk a Met-gálán csókolóztak http://www.life.hu/intim/20150506-bradley-cooper-szineszt-es-irina-shayk-modellt-a-met-gala-afterpartyjan-lattak-csokolozni.html A színészt és a modellt a Met-gála afterpartyján látták csókolózni. Vajon mi lehet közöttük? Intim -- Anne Hathaway összeölelkezve sétálgatott férjével http://www.life.hu/intim/20150505-anne-hathaway-es-ferje-adam-shulman-olelkezve-setalgattak-new-yorkban.html A színésznő és férje végigromantikázták a vasárnap délutánt New Yorkban. Intim -- Nicki Minaj nem bírja kordában tartani a melleit http://www.life.hu/intim/20150504-nicki-minaj-enekesno-mellei-kikandikaltak-a-bluzabol.html Az énekesnő imádja dús kebleit – amikor csak lehet kiteszi, vagy másokhoz nyomja őket. Intim -- Cicit tapizott az utcán Gerard Butler http://www.life.hu/intim/20150504-gerard-butler-szinesz-az-utcan-tapizta-le-baratnoje-cicijet.html A színész egyáltalán nem szégyenlős, az utcán kalandozott el a keze, ráadásul nem is akárhova – cicitájékra, a barátnője felsője alá. Intim -- Robert Pattinson barátnője meztelenül fürdött a stylistjával http://www.life.hu/intim/20150430-robert-pattinson-baratnoje-fka-twigs-meztelenul-furdozott-a-stylistja-tarsasagaban.html A színész meglehetősen szabad szellemű új barátnője ezúttal valami olyat csinált, aminek az egykori vámpírfiú nem biztos, hogy örülni fog. Intim -- Zac Efron plüss méhecskével takargatja péniszét http://www.life.hu/intim/20150429-zac-efron-a-dirty-grandpa-cimu-film-forgatasan-pluss-mehecskes-alsonadragban-mutatkozott.html Zac Efron nagyon furcsa alsónadrágban járkált a strandon. Szerencsére a színész nem bolondult meg, csak új filmjét forgatja. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.