Ők lesznek az új álompár? Bradley Cooper és Irina Shayk a Met-gálán csókolóztak

Forrás: AFP -
csók Irina Shayk Suki Waterhouse Ronaldo MET gála Bradley Cooper afterparty álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt és a modellt a Met-gála afterpartyján látták csókolózni. Vajon mi lehet közöttük?

Az afterpartyn nagyon odafigyeltek arra a celebek, hogy kerüljék egymást, nem is szerepelnek például közös fotókon. Szemtanúk szerint azonban nem bírták sokáig tartani a távolságot, hajnalig egy sötét sarokban élvezték egymás társaságát.

Forrás: AFP

Mindketten egy hosszú és komoly kapcsolaton vannak túl, Bradley Cooper a szintén modell Suki Waterhouse-al bontotta fel nemrégiben az eljegyzését, Irina Shayk pedig négy év után szakított Christiano Ronaldoval.

A párt egyébként nem először látták együtt, a Pán Péter Broadway bemutatóján és egy Fehér Házban tartott fogadáson is részt vettek mindketten.

Várjuk a további híreket!

Első filmjét rendezi Bradley Cooper

Ahogy a Life.hu is megírta, első rendezésére készül Bradley Cooper. Az amerikai színész a Warner Bros. filmstúdióval folytat tárgyalásokat a Csillag születik című 1937-es romantikus dráma harmadik feldolgozásának elkészítéséről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.