Charlize Theron Sean Pennről: „Ő életem szerelme"

Forrás: AFP/Kevin Winter -
rendező Sean Penn interjú forgatás színész Charlize Theron szerelem munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű vallomással végződött a színésznő egyik interjúja, amelyben arról kérdezték, milyen volt együtt dolgoznia párjával, Sean Penn-nel.

Dúl a szerelem Charlize Theron és Sean Pen között. A színésznő, aki egy évvel ezelőtt kezdett el randevúzni az 54 éves sztárral, egy magazinnak adott interjújában beszélt kapcsolatáról és arról, milyen volt együtt dolgozni párjával a The Last Face című legújabb filmjében, amelyben a sztár ezúttal rendezőként igazgatta a szőkeséget.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Anyja végzett Charlize Theron részeges apjával

A világhírű sztárok csillogó életét elnézve azt gondolnánk, az ő történetük már a kezdetektől egy véget nem érő tündérmese - pedig sajnos tucatnyi példát találunk az ellenkezőjére. Charlize Theron gyermekkora is ide tartozik, az ő tragédiáját ide kattintva olvashatod el a Life.hu-n.
Perverz szerelem! A férfi imádja felesége 244 centis hasáthttp://www.life.hu/intim/20150422-perverz-szerelem-az-amerikai-ferfi-imadja-felesege-244-centis-hasat-ez-aztan-a-zsir-fetis.htmlA különös kanadai párra igaz a mondás, hogy a szerelemhez a gyomron át vezet az út. Az 52 éves nő hatalmas hasát imádja férje.Intim--Sean Penn úgy döntött, nevére veszi Charlize Theron örökbefogadott fiáthttp://www.life.hu/csalad/20150124-sean-penn-a-nevere-veszi-charlize-theron-orokbefogadott-fiat-a-haromeves-jacksont.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2014-ben eljegyzete egymást Sean Penn és Charlize Theron. Most pedig egy újabb nagy lépésre szánta el magát a szárpár.Család--A szerelem nem ismer határokat! A 234 centis óriásember icipici nőbe zúgott belehttp://www.life.hu/intim/20150420-a-234-centis-oriasember-joelison-fernandes-da-silva-megtalalta-ici-pici-szerelmet-evem-medeirost.htmlAz óriás és a törpe egymásba szerettek! Bár furcsán festenek, mégis boldogabbak, mint valaha.Intim--Charlize Theron kopaszon és kar nélkül hódít a filmvásznon! Nézd meg a videót!http://www.life.hu/kult/20150429-charlize-theron-es-tom-hardy-foszereplesevel-hamarosan-megerkezik-a-mad-max-a-harag-utja.htmlA poszt-apokaliptikus franchise legújabb része hamarosan megérkezik a mozikba. Charlize Theron megdöbbentő külsővel hódít a filmben.Kult--Müller Péter: "Szerelemgyerekek vagyunk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150417-muller-peter-tanacsai-az-elethez-a-szeretetrol-arrol-hogyan-szulettunk.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 175. rész.Müller PéterThinkstockPizzafutárból divatmodell lett Sean Penn lánya, Dylanhttp://www.life.hu/trend/20150106-dylan-penn-sean-penn-lanya-az-ermanno-scervino-divatkampanyaban-modell.htmlItt az ideje megjegyezni Dylan Penn nevét, akit ettől kezdve valószínűleg egyre többször láthatunk megfordulni a legnagyobb divatkampányokban.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.