Gyönyörű vallomással végződött a színésznő egyik interjúja, amelyben arról kérdezték, milyen volt együtt dolgoznia párjával, Sean Penn-nel.

Dúl a szerelem Charlize Theron és Sean Pen között. A színésznő, aki egy évvel ezelőtt kezdett el randevúzni az 54 éves sztárral, egy magazinnak adott interjújában beszélt kapcsolatáról és arról, milyen volt együtt dolgozni párjával a The Last Face című legújabb filmjében, amelyben a sztár ezúttal rendezőként igazgatta a szőkeséget.

Forrás: AFP/Kevin Winter

„Tegyük most félre azt, hogy ő a társam, ő az életem szerelme. Először úgy éreztem, hogy a munkám túlságosan is belefolyik a magánéletembe, és ez nagyon nehézzé tette. Voltak pillanatok, amikor nagyon igazságtalan voltam vele szemben. És voltak pillanatok, amikor ő volt igazságtalan velem. De ekkor jössz rá arra, hogy nem számít, mennyire lesz bonyolult a dolog, a legfontosabb maga a kapcsolat" – mondta el a 39 éves színésznő, aki egyébként korábban a világ legdögösebb pasijának nevezte Sean Pennt. Még cukibbá teszi a sztorit, hogy Penn néhány hónappal ezelőtt szintén hasonlóképp beszélt a szőkeségről: „Nem, ő nem a barátnőm, hanem az életem szerelme" – javított ki akkor egy francia újságírót, amikor az „a barátnőjéről" akarta kérdezni. 

Anyja végzett Charlize Theron részeges apjával
A világhírű sztárok csillogó életét elnézve azt gondolnánk, az ő történetük már a kezdetektől egy véget nem érő tündérmese - pedig sajnos tucatnyi példát találunk az ellenkezőjére. Charlize Theron gyermekkora is ide tartozik, az ő tragédiáját ide kattintva olvashatod el a Life.hu-n.