Győrben egy társasház egyik lakója elégelte meg a rendszeresen elnyújtott és túl hangos szexuális aktusokat, ezért úgy döntött, papírt és tollat ragad.

Cirkalmas figyelmeztetést tett ki az egyik lakó egy győri társasház lépcsőházában. Arra hívja fel az egyik első emeleten lakó hölgy figyelmét, hogy mások nem kíváncsiak a három órán át tartó együttlét részleteire - írja a Kisalföld.hu-ra hivatkozva az Origo.

Forrás: Thinkstock

"Ezúton szeretnénk felhívni az egyik 1. emeleti lakásban lakó hölgy figyelmét, hogy nem vagyunk kiváncsiak a 3 órán keresztül tartó együttlétek részleteire!! A házban dolgozó és kisgyermekes családok is laknak, akik pihenni szeretnének!!!! Legyen szíves, moderálja magát, ne visítson, mint az újévi malac!!!!! Köszönöjük!!"

Ez az üzenet pedig azt jelenti, hogy valaki Győrben bizony ott van szakmailag. Az üzenetet eredetiben itt nézheted meg.

Visítva szexel a pár, nem bírják a szomszédok
A New York Post a leghangosabban szexelőnek nyilvánított egy párt, akiknek még a címét is közölte. Több mint százszor jelentették fel őket azon a telefonszámon, ahol a hangos szomszédokat lehet jelenteni. Nos, az már jót jelent, ha egyáltalán szexeltek ennyit egy évben. De szomszédaik már nem örültek ennyire a kiegyensúlyozott szexuális életüknek. Az esetről itt írtunk korábban.