Tangalepattintó az Magic Mike XXL új előzetese: Íme!

trailer Alex Pettyfer Joe Manganiello Matt Bomer Channing Tatum Magic Mike XXL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már láthattunk pár forró képkockát a Magic Mike mozi második részéből, most azonban egy újabb gyönyörűséget kaptunk.

A Magic Mike XXL új előzetese eleinte próbál "nagyon keményen" ellenállni a kísértésnek, hogy megmutassa a film legjobb részeit . Ezt nem én nem mondom, a trailerben írják nagy kék betűkkel. Persze már ez a szöveg is egy szexuális áthallásokkal telített vicc, különösen ha hozzákapcsoljuk a bevágott, fallikus szimbólumoktól roskadozó képeket - véli az Origo Filmklub, mi azonban inkább a szemünknek hiszünk, mintsem a betűknek...

!

A Magic Mike óriási sikert aratott 2012-ben: hétmillió dollárból készült, világszinten 167 milliót termelt, tehát kerekítve huszonnégyszer hozta vissza a gyártási költséget. A szuperhősfilmek csak álmodozhatnak egy ilyen magas szorzóról, a legtöbb pénzt kaszáló Bosszúállók (ahol szintén rengeteg dögös pasi van) is csak hétszer annyit hozott, mint amennyibe került az elkészítése.
10 szexpóz kicsiknek és nagyoknak: Érezd óriásinak a pasid (18+)http://www.life.hu/intim/20140225-szexpozok-kicsiknek-es-nagyoknak-ha-tul-apro-vagy-meretes-a-pasi-penisze.htmlPersze-persze, nem a méret a lényeg, de azért legyünk őszinték, igencsak kiábrándító, ha új kedvesünk szerszáma nem ideális a számunkra. Amikor már semmiféle vészmegoldás nem segít, válassz olyan pózt, ahol még a csöpp pénisz is ipari tömlővé avanzsál. Az is előfordulhat, hogy túl nagy a kedves. Akkor bizony állítani kell egy kicsit a vízsugár erősségén. Tűzoltásra fel!IntimThinkstockEz az a pillanat, amikor Thor legyőzi Vasemberthttp://www.life.hu/intim/20150509-chris-hemsworth-es-robert-downey-jr-kozott-dolt-el-ki-a-legszexibb-bosszuallo.htmlAz Ultron kora premierjének kapcsán a Life.hu a összegyűjtötte és megszavaztatta, ki a legjobb pasi a Bosszúállókból. Most eljött az eredményhírdetés ideje.Intim--Legalább egy pasi van Győrben, aki három órán át bírjahttp://www.life.hu/intim/20150508-legalabb-egy-pasi-van-gyorben-aki-harom-oran-at-birja.htmlGyőrben egy társasház egyik lakója elégelte meg a rendszeresen elnyújtott és túl hangos szexuális aktusokat, ezért úgy döntött papírt és tollat ragad.IntimThinkstockA magyaroknak a csókkamera is sok lenne, nemhogy a melegsmárhttp://www.life.hu/intim/20150506-loa-angeles-kiss-cam-meleg-par-smarolt-a-csokkameran-es-pozitivan-reagalt-a-nep.htmlHa olyan dolgokat szeretnénk látni, amik másutt működnek, csak éppen idehaza nem, szükségtelen Los Angelesig mennünk. Pedig az angyalok városában most valami elkezdődött, évtizedekbe kerülhet azonban, mire ideér. Lássuk hát, miről is van szó!Intim--Ultron kora – Avagy ki a legjobb pasi a Bosszúállókból?http://www.life.hu/intim/20150506-avengers-bosszuallok-robert-downey-jr-chris-hemsworth-chris-evans-samuel-l-jackson.htmlKellett egy kis idő, mire a nők (de hogy ne általánosítunk, a barátaim, a kolléganőim és én) megértették, hogyan épül fel az egész bosszúállás téma. Hogy ki az az Amerika kapitány, mi köze van Thorhoz, hogy kerül össze Hulk és Vasember, és ha már megnéztünk ezekből külön-külön első, második és harmadik részeket, akkor mégis hogyan lehetséges, hogy mindannyian egy filmben is szerepelnek. És akkor még ott van a logikai kapcsolat is, ami összefűzi az epizódokat. Pfff...IntimOrigoÖreg Clooney nem vén Clooney - A szülinapos George az élet császárahttp://www.life.hu/intim/20150505-george-clooney-majus-6-an-tolti-be-53-eletevet-o-az-elet-csaszara.htmlOrbitális szerkesztői hiba lett volna, ha a Szexi szülinapos sztárok májusra című cikkbe nem kerül be Mr. Clooney, aki május 6-án tölti be 54. életévét. Nem lehet eleget hangsúlyozni, mennyire örül a szívünk most, hogy a világ leghíresebb agglegényeként aposztrofált színész tavaly megtalálta a szerelmet, és oly sok kaland, illetve ágyas után végre férjként ünnepel. Még ha nem is a mi férjurunkként, akkor is...Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.