Robert Downey Jr. Bosszúállók Chris Hemsworth Bosszúállók: Ultron kora Chris Evans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ultron kora premierjének kapcsán a Life.hu a összegyűjtötte és megszavaztatta, ki a legjobb pasi a Bosszúállókból. Most eljött az eredményhírdetés ideje.

Korábbi cikkünkben, melyben bemutattuk azokat a szuperpasikat, akik vászonra viszik a különböző szuperhősöket, elhelyeztünk egy szavazást, melyben a leadott voksok átlépték az ezres álomhatárt. Így pedig nyugodt szívvel hirdethetjük ki az eredmény, miszerint Chris Hemsworth nem csak a 2014-es év legszexisebb pasija (a People magazin szerint), hanem bizony a Life.hu olvasók legkedveltebb bosszúállója is.

Ezen cikk írásának pillanatában Hemsworth 332 szavazattal nyert. Ez az összes voks 32%-a. Forrás: AFP

Thort nem más, mint Vasember követi a képzeletbeli trónon. Robert Downey Jr. 280 szavazattal, vagyis 27%-os népszerűséggel lett második, míg a harmadik helyre pedig Amerika Kapitány fért fel. Chris Evans 192 lájkot kapott (19%).

Ha korábban nem találkoztál a szavazással, itt pótolhatod az elmaradásod:

Ki a legjobb pasi a Bosszúállókból?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.