Menő ajándékkal lepte meg Beyoncét férje, Jay-Z

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
tojás művészet meglepetés interjú Sárkány ajándék Jay Z Beyoncé megvásárlás érték Trónok harca Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca sztárja, Emilie Clarke árulta el: a sorozatban szereplő, komoly értékkel bíró sárkánytojások egyikét megvette feleségének a híres rapper.

Egy Trónok harca rajongónak sem kell bemutatni a sorozat leghíresebb kellékeit, a sárkánytojásokat, amelyek Daenerys Targaryen, a Sárkányok Anyja történetének egyik legmeghatározóbb elemei.

Daenerys Targaryen és a sárkánytojások Forrás: Facebook/Game Of Thrones

Nos, úgy tűnik, Beyoncé és Jay Z is rajonganak a sorozatért. A rapper ugyanis kimondottan az HBO sorozat számára készített tojások egyikével lepte meg, avagy szeretné megajándékozni feleségét – mindezt pedig maga a Sárkányok anyja megformálója, Emilia Clarke árulta el a Harper's Bazaarnak, és csak remélni merjük, hogy nem lőtte le idő előtt a poént.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Királynők, árvák, kurtizánok és amazonok

A női sors cseppet sem leányálom Westeroson. A Life.hu korábban ITT mutatta be, kik képviselik a gyengébbik nemet a Trónok hara című nagysikerű HBO sorozatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.