A Trónok harca sztárja, Emilie Clarke árulta el: a sorozatban szereplő, komoly értékkel bíró sárkánytojások egyikét megvette feleségének a híres rapper.

Egy Trónok harca rajongónak sem kell bemutatni a sorozat leghíresebb kellékeit, a sárkánytojásokat, amelyek Daenerys Targaryen, a Sárkányok Anyja történetének egyik legmeghatározóbb elemei.

Daenerys Targaryen és a sárkánytojásokForrás: Facebook/Game Of Thrones

Nos, úgy tűnik, Beyoncé és Jay Z is rajonganak a sorozatért. A rapper ugyanis kimondottan az HBO sorozat számára készített tojások egyikével lepte meg, avagy szeretné megajándékozni feleségét  – mindezt pedig maga a Sárkányok anyja megformálója, Emilia Clarke árulta el a Harper's Bazaarnak, és csak remélni merjük, hogy nem lőtte le idő előtt a poént.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Jay-Z megvette az egyiket Beyoncénak, vagy valami ilyesmi. Nem tudom pontosan – mondta el a lapnak nevetve.Ezek nagyon, nagyon, nagyon drágák, rohadt nehezek és komoly művészeti alkotások – tette hozzá a színésznő. Nem semmi!

Királynők, árvák, kurtizánok és amazonok
A női sors cseppet sem leányálom Westeroson. A Life.hu korábban ITT mutatta be, kik képviselik a gyengébbik nemet a Trónok hara című nagysikerű HBO sorozatban.