Kiderült, miért marad el Iszak Eszter és Dobrády Ákos esküvője

esküvő Iszak Eszter Dobrády Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy azt tervezték, idén összeházasodnak, Iszak Eszter és Dobrády Ákos mégis elhalasztották a nászt. Az okokról most az énekes mesélt. 

Nem szervezi az esküvőjét a sztárpár, pedig az év elején bejelentették, hogy idén összeházasodnak. Az okokról a Borsnak mesélt Dobrády Ákos, aki elmondta: mivel szerelme nagy esküvőt szeretne, már nem lenne idejük megszervezni azt. "Nagy valószínűséggel az esküvő majd csak jövőre valósul meg" - tette hozzá.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

És amíg nem volt meg a ceremónia, addig a gyermekáldás is váratni fog magára, hiszen az énekes elárulta, hogy párja, Eszter ragaszkodik hozzá, hogy előbb feleségül vegye és csak utána szül neki gyerekeket. Ákos egyébként már nagyon vágyik rá, hogy babájuk legyen.

"Ősszel leszek 40 éves, sok mindent elértem már az életemben, ami még hiányzik, az az hogy végre családot alapítsak és édesapa lehessek" – fejtette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.