Erotikusmunkásként hirdetik a neten a ValóVilág egykori játékosát

VV Seherezádé valóvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaéltek a ValóVilág5-ben feltűnt, jelenleg DJ-ként dolgozó lány nevével. Seherezádé azt állítja, soha nem bocsátaná testét áruba. Előbb menne el vécét pucolni, mint hogy pénzért keresse a férfiak örömét. 

Az ominózus hirdetésben Vv Seherezádé fotójával egy Blonde Kendra nevű lány szolgáltatásait hirdetik. Azt írják, a nő 22 éves és Manchasterben fogadja a kuncsaftokat.

Forrás: FB/Dj Seherezádé

"Bosszantó, hogy valaki lelopdossa a képeimet és megpróbál útszéli k...rvának beállítani. Amennyiben megszorulnék anyagilag és gyorsan pénzre lenne szükségem, akkor előbb mennék el vécét pucolni, mint hogy a bájaimat áruba bocsátanám. Azt hiszem, az elmúlt négy évben, amióta kijöttem a VV-villából nyomon követhető a sorsom a médiában. Sokat dolgozom és nagyon sokat küzdöttem azért, hogy ott tartsak, ahol most. Ha nem a zenéléssel foglalkozom, akkor a ruhakollekcióm készítésére helyezem a hangsúlyt" - mondta el a Blikknek Seherezádé, és hozzátette, jogi lépéseket fontolgat.

Orgazmus vs. menstruáció? Behatolás nélküli szextippekkel, lazánhttp://www.life.hu/intim/20140730-szex-menstruacio-alatt-szextippek-a-menzesz-napjaira-behatolas-kozosules-nelkul.htmlA Life.hu-n több alkalommal is foglalkoztunk már a menstruáció alatti szex kérdésével. Összegyűjtöttük a buta mítoszokat és tévhiteket, illetve csokorba szedtük az aranyszabályokat is. Most azonban nem a menzesz alatti durvulásra biztatunk, inkább csak azt pedzegetjük, hogy ezeken a napokon sem kell lemondanod az orgazmusról. Így csináld!IntimOrigoRómában romantikázik Sarka Kata és Hajdú Péterhttp://www.life.hu/intim/20150520-romaban-romantikazik-sarka-kata-es-hajdu-peter.htmlSarka Kata a hétvégén a Facebookján újságolta el rajongóinak, hogy immár 9 éve van együtt Hajdú Péterrel, és nagyon boldogok. Most pedig nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett férjének. IntimOrigoSzakított az RTL Klub fiatal sztárpárjahttp://www.life.hu/intim/20150520-nyari-diana-es-toth-marcell-szakitottak.htmlA Barátok közt színésznője és az X-Faktorban megismert Tóth Marci útjai különváltak. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huJim Carrey nagypapa külsővel is megkapja a legjobb nőkethttp://www.life.hu/intim/20150520-jim-carrey-szinesz-53-evesen-es-nagypapakulsovel-is-megkapja-a-legjobb-noket.htmlAz 90-es évek egyik legmenőbb komikusa úgy látszik, még mindig menőnek számít a fiatal hölgyek körében. A legújabb paparazzi fotók legalábbis ezt bizonyítjákIntim--Titkos viszonyáról rántotta le a leplet Bálint Antóniahttp://www.life.hu/intim/20150520-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-titkos-szerelmerol-meselt.htmlTavaly titkos szerelmi kapcsolatba bonyolódott Bálint Antónia, aki eddig sosem mesélt a rövid, de annál intenzívebb viszonyról. Az egykori szépségkirálynő azt is elárulta, már kész az új szerelemre. IntimOrigoVége a románcnak! Rippel Feri és fiatal szerelme szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20150520-rippel-ferenc-es-fiatal-szerelme-szakitottak-az-artista-ujra-szingli.htmlÚjra szingli Rippel Feri! Az artista és a nemrég elballagott, 19 éves barátnője ugyanis szakítottak.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.