Most akkor mi is van Tóth Gabi és Trap kapitány között?

Forrás: Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Trap kapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabiról és volt mentoráltjáról, Trap kapitányról többször felröppentek már olyan híresztelések, hogy együtt vannak, de ők mindig tagadták az erről szóló pletykákat. 

A Fonogram-díjátadóra is együtt érkezett Tóth Gabi és Trap kapitány, akikről sokan tudni vélik, hogy van köztük valami. Az este folyamán is a másikhoz nagyon közel állva beszélgettek, suttogtak egymással, mikor azonban szemfüles fotósok próbálták őket lencsevégre kapni, gyorsan szétugrottak, nehogy félreérthető képek készüljenek róluk.

Vajon tényleg titkolnak valamit, vagy csak ennyire jó barátok?

Tóth Gabi és Trap kapitány Forrás: Life.hu

Rékasi Károly: "Jó simogatni Gerdát"http://www.life.hu/intim/20150527-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-a-francia-boldogsag-cimu-ketszemelyes-darabban-a-jozsef-attila.htmlA József Attila Színház évadzáró sajtótájékoztatóján nem lehetett nem észre venni, hogy Rékasi Károly és Pikali Gerda odáig vannak egymásért. Intim--Ezért szakítunk nyaralás, összeköltözés, családmustra utánhttp://www.life.hu/intim/20150522-kapcsolati-merfoldkovek-ezert-szakitunk-nyaralas-osszekoltozes-csaladmustra-utan.htmlHisztibiztos nyaralásleckék az első közös vakációhoz című cikkünkben pedzegettük már, miért is szakítanak olyan sokan a közös álomút végeztével. Most arra a kérdésre kerestük a választ, amelyet oly sok nő feltesz magának, miután kiadták az útját: mégis miért éppen most dobott, amikor minden olyan szépen alakult?IntimThinkstockEzt gondolják a nők, mikor orálisan kényeztetik őkethttp://www.life.hu/intim/20150525-ezt-gondoljak-a-nok-mikor-oralisan-kenyeztetik-oket.htmlEljön az a pillanat egy friss kapcsolatban, mikor sor kerül az orális kényeztetésre. De vajon hogy élik ezt meg a nők? Összegyűjtöttünk néhány ijesztő gondolatot, ami szinte mindannyiunk fejében megfordult már...IntimOrigoEz annyira szép: mindenki erről az esküvői fotóról beszél!http://www.life.hu/intim/20150526-egy-eskuvoi-fenykep-bejarta-mar-az-egesz-vilagot.htmlEgymásnak háttal, a másik kezébe kapaszkodva áll a menyasszony és a vőlegény nem sokkal azelőtt, hogy örök hűséget fogadnak egymásnak. A csodálatos, intim pillanatot megörökítő fénykép vírusként terjed az interneten és a sajtóban egyaránt. IntimOrigoKiderült, hogy Andy Vajna volt-e az oka a magyar sztárpár szakításánakhttp://www.life.hu/intim/20150525-nem-andy-vajna-miatt-szakitott-bochkor-gabor-es-dobo-kata.htmlBochkor Gábor elmesélte Friderikusznak, hogy is történt az a bizonyos szakítás Dobó Katával. Kiderült, Andy Vajna volt-e az oka, hogy különváltak. IntimOrigoA fekete ötven árnyalata? Avagy a kávé a természet Viagrájahttp://www.life.hu/intim/20150521-impotencia-merevedesi-zavar-napi-85-170-milligramm-koffein.htmlSzakemberek szerint napi 85-170 milligramm koffein elfogyasztása 42 százalékkal csökkenti az impotencia kialakulásának veszélyét. Egy adag instant kávé 100 milligramm, míg egy doboz kóla 40 milligramm élénkítő vegyületet rejt, vagyis lehet, hogy megoldódik a merevedési zavarok kérdése?IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.