Gönczi Gábor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor egy interjúban elárulta, ismét boldog kapcsolatban él.

A Storynak adott interjújában vallotta be Gönczi Gábor, hogy válása után újra szerelmes. Egy rendezvényen ismerkedett meg új kedvesével, aki pszichológusként tartott tréningeket.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

"Első pillanatban kiszúrtam magamnak, erős energia sugárzott belőle. A koncert után léptem oda hozzá, megkérdeztem, tetszett-e neki a koncert. Hajnalig beszélgettünk utána, majd a recepción hagytam egy cetlit, ha gondolja, folytassuk tovább. Apró lépésekben haladtunk előre" - nyilatkozta -"Egyszer csak ott állt előttem egy nő, aki értelmet adott a változásnak. Nem sokkal azután, hogy összeomlott minden, épülni kezdett a jövő. Ildivel a saját terveinket szövögetjük, és magunkra, a saját boldogságunkra koncentrálunk" - mondta a Storynak Gönczi.

El akarok válni! Vagy mégsem? Így működik a perfüggőség Magyarországonhttp://www.life.hu/intim/20150527-perfuggoseg-amikor-el-akarunk-valni-de-nem-tudjuk-elengedni-a-masikat.htmlAz MTI tájékoztatása szerint egyre többször lesz perfüggőség a válásból. Sokszor ugyanis nem tudják elengedni egymást a válófélben lévő párok, ezért inkább hosszú évekig elhúzzák a jogi eljárást. A Life.hu most ennek a jelenségnek járt utána.IntimThinkstockNem aludhatott párjával Tóth Andihttp://www.life.hu/intim/20150528-toth-andi-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-nem-aludhatott-parjaval-a-spoon-egyuttes-petijevel-a-szuloi.htmlAz X-Faktor győztesének édesapja hajthatatlan, nem engedi, hogy lánya szerelmével, Péterrel aludjon.Intim--Kendall Jennert megcsöcsörézte modell barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20150527-kendall-jennert-baratnoi-hailey-baldwin-es-gigi-hadid-csocsoresztek.htmlAmi a botrányos fotókat illeti, a celebnő kezdi beérni híres Kardashian nővéreit. Ezúttal csöcsörészős fotót posztoltak barátnőivel.Intim--"Ha orgazmusod van, akkor kiabálj!" - Ilyen volt Cinthya Dictator első szexuális élményehttp://www.life.hu/intim/20150527-cinthya-dictator-az-elso-szexualis-elmenyerol-meselt-szulokrol-es-komplexusokrol.htmlCinthya Dictator számára nem volt könnyű az első alkalom. A TV2 sztárjával egy szexuális averzióval kapcsolatos eseményen találkoztunk, ahol a szüleiről, a félelmeiről, a felvilágosításról, a komplexusairól és a szexuális tapasztalatszerzéseiről is beszélt.IntimOrigoKutyaként tartja menyasszonyát a férfihttp://www.life.hu/intim/20150526-kutyakent-tartja-menyasszonyat-a-ferfi.htmlEgy 30 éves New York-i férfi pórázon vezeti 21 éves menyasszonyát, szökőkutakban fürdeti, úgy bánik vele, mint egy kutyával. IntimOrigoNahát, Emma Stone és Andrew Garfield újra együtt?http://www.life.hu/intim/20150526-emma-stone-es-andrew-garfield-kibekultek-es-ujra-egyutt-vannak.htmlEgy jól irányzott paparazzifotó alapján úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben van a sztárpár között.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.