Intim videó került elő Zimány Lindáról

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
intim pisilés Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag maga tette közzé a nagy mutatványt.

Vajon mi történhetett az eddig mindig nőcisen viselkedő modellel a tengerentúlon? Zimány Linda, a makulátlan külsejű lány ugyanis egy olyan videót tett közzé, amiben az állítása szerint a toaletten csücsül, és a kisdolgát végzi. Alig merjük elhinni mi is!

Forrás: Instagram/Zimány Linda

Pedig Linda, aki nagyon szeret magáról posztolni a közösségi oldalakon, maga osztotta meg a furcsa videót. Ide kattintva megnézheted a szokatlan, ám a maga módján mókás felvételt!

VV Zsófi óriásmelleket villantotthttp://www.life.hu/intim/20150528-vv-zsofi-oriasmelleket-villantott.htmlA Való Világ 6 cukija, Zsófi bikinis szelfit osztott meg Facebookon. De még milyet!Intim--Most akkor mi is van Tóth Gabi és Trap kapitány között?http://www.life.hu/intim/20150527-toth-gabi-es-trap-kapitany-megint-egyutt-erkeztek-egy-rendezvenyre.htmlTóth Gabiról és volt mentoráltjáról, Trap kapitányról többször felröppentek már olyan híresztelések, hogy együtt vannak, de ők mindig tagadták az erről szóló pletykákat. Intim--Rékasi Károly: "Jó simogatni Gerdát"http://www.life.hu/intim/20150527-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-a-francia-boldogsag-cimu-ketszemelyes-darabban-a-jozsef-attila.htmlA József Attila Színház évadzáró sajtótájékoztatóján nem lehetett nem észre venni, hogy Rékasi Károly és Pikali Gerda odáig vannak egymásért. Intim--Ezért szakítunk nyaralás, összeköltözés, családmustra utánhttp://www.life.hu/intim/20150522-kapcsolati-merfoldkovek-ezert-szakitunk-nyaralas-osszekoltozes-csaladmustra-utan.htmlHisztibiztos nyaralásleckék az első közös vakációhoz című cikkünkben pedzegettük már, miért is szakítanak olyan sokan a közös álomút végeztével. Most arra a kérdésre kerestük a választ, amelyet oly sok nő feltesz magának, miután kiadták az útját: mégis miért éppen most dobott, amikor minden olyan szépen alakult?IntimThinkstockA nap kérdése: Kendall Jennerrel, vagy a cicivillantós modellel randizgat Lewis Hamilton?http://www.life.hu/intim/20150526-lewis-hamilton-kendall-jennerrel-vagy-gigi-hadid-modellel-randizgat.htmlLewis Hamiltont, aki február óta újra szingli, körbeveszik a gyönyörű lányok. De vajon melyikkel randizgat?Intim--Ez annyira szép: mindenki erről az esküvői fotóról beszél!http://www.life.hu/intim/20150526-egy-eskuvoi-fenykep-bejarta-mar-az-egesz-vilagot.htmlEgymásnak háttal, a másik kezébe kapaszkodva áll a menyasszony és a vőlegény nem sokkal azelőtt, hogy örök hűséget fogadnak egymásnak. A csodálatos, intim pillanatot megörökítő fénykép vírusként terjed az interneten és a sajtóban egyaránt. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.