Korábban Szuperkerek popsik, izgató mellek, feszes hasak című cikkünkben összeszedtük az idei év húsz legszexibb Instagram-sztárját. Akkori felsorolásunkban szerepelt Juliana Proven, de akkor csak egy gyors említést tettünk róla. Most azonban, hogy jön a nyár, jobban szemügyre vettük az Insta-modellt.

Juliana Proven egy divatmodell, közel 110 ezer követővel az Instagramon. A legtöbb képe valamilyen egzotikus helyszínen készült, szóval nemcsak dögös, hanem őrülten szerencsés is. Sok követője megjegyezte már, hogy fantáziáltak az irigylésre méltó fenekéről, ahogy azt is bebizonyította, hogy nem kell a modelleknek nádszálvékonynak lenniük, hogy szépek legyenek. Hát, köszönjük neki!

Forrás: instagram/Juliana Proven

 És akkor jöjjön az a bizonyos popsi is, amin ámul a világ:

Forrás: Instagram/Juliana Proven

 Esetleg egy másik szögből?

Forrás: Instagram/Juliana Proven

 A szelfikirálynő szemből:

Forrás: instagram/Juliana Proven

 És a strandon:

Forrás: Instagram/Juliana Proven

 

Íme Emily Ratajkowski cenzúra nélkül (18+)
A lány, akinek már mindenki látta a mellét - így jellemezte cikkében korábban az Origo a 23 éves Emily Ratajkowskit, akit a Blurred Lines klipjéből ismerhetnek a legtöbben, ahol celofánszoknyában riszált vadul, és csodás mellét villantgatta mellé. Úgy tudni, Ben Affleck is ott szúrta ki magának, vagyis kimondhatjuk, a színésznek bizony van szeme hozzá. A dögös képekért kattints ide!