Ha létezik olyan, hogy Instagram-modell, akkor ő az: Juliana Proven, a nyár leánya

Forrás: Instagram/Juliana Proven -
modell Juliana Proven Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban Szuperkerek popsik, izgató mellek, feszes hasak című cikkünkben összeszedtük az idei év húsz legszexibb Instagram-sztárját. Akkori felsorolásunkban szerepelt Juliana Proven, de akkor csak egy gyors említést tettünk róla. Most azonban, hogy jön a nyár, jobban szemügyre vettük az Insta-modellt.

Juliana Proven egy divatmodell, közel 110 ezer követővel az Instagramon. A legtöbb képe valamilyen egzotikus helyszínen készült, szóval nemcsak dögös, hanem őrülten szerencsés is. Sok követője megjegyezte már, hogy fantáziáltak az irigylésre méltó fenekéről, ahogy azt is bebizonyította, hogy nem kell a modelleknek nádszálvékonynak lenniük, hogy szépek legyenek. Hát, köszönjük neki!

Forrás: instagram/Juliana Proven

És akkor jöjjön az a bizonyos popsi is, amin ámul a világ:

Forrás: Instagram/Juliana Proven

Esetleg egy másik szögből?

Forrás: Instagram/Juliana Proven

A szelfikirálynő szemből:

Forrás: instagram/Juliana Proven

És a strandon:

Forrás: Instagram/Juliana Proven

Íme Emily Ratajkowski cenzúra nélkül (18+)

A lány, akinek már mindenki látta a mellét - így jellemezte cikkében korábban az Origo a 23 éves Emily Ratajkowskit, akit a Blurred Lines klipjéből ismerhetnek a legtöbben, ahol celofánszoknyában riszált vadul, és csodás mellét villantgatta mellé. Úgy tudni, Ben Affleck is ott szúrta ki magának, vagyis kimondhatjuk, a színésznek bizony van szeme hozzá. A dögös képekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.