A Lovely nevű eszköz Bluetooth-on keresztül kapcsolódik az okostelefonhoz, hogy rögzítse a csípőmozdulatok számát, az elégetett kalóriákat és a sebességet is az együttlétek alkalmával.

A kaliforniai feltalálók "okos szexjátékot" hívtak életre, mely a nemi élet szinte valamennyi mérhető adatát megőrzi. Előnye, hogy 120 különböző pozícióban képes a követésre, ráadásul tippeket is ad a technika jobbá tételére.

Forrás: Thinkstock

Az egyenméretben kapható eszköz akkumulátorral működik, amely az élvezetet fokozó vibráló funkció nélkül hét órán keresztül bírja, azzal pedig két óráig. A töltés induktív állomáson történik, és LED-ek mutatják az állapotát.

Meghökkentő szexkütyük és erotikus kiegészítők csajoknak
Ha úgy döntesz, szexuális kiegészítőkkel dobod fel a nemi életed és a mindennapjaidat, az első gondolatod egész biztosan az lesz, hogy elmész és veszel magadnak egy vibrátort. Ha azonban jobban körülnézel az erotikus szexkütyük piacán, hamar rájössz, hogy rengeteg mással is örömet okozhatsz magadnak, nem csak egy vibráló műpénisszel, vagy egy foszforeszkáló dildóval. Lássuk hát a legújabb játékszereket!

"Nemcsak a hímvesszőre lehet felhúzni, hanem akár műpéniszre vagy ujjakra is" - tette hozzá Reid Mahalko szex- és párkapcsolati szakértő, aki szerint csak a fantázia szabhat határt a széleskörű felhasználásnak.

A projekt jelenleg közösségi finanszírozásra vár, amihez az Indiegogo oldalon lehet csatlakozni. Százdolláros (nagyjából 28 000 forintos) adomány esetén garantált egy termék. Az első darabok megjelenése 2016 júniusára várható.

Luxusvibrátor rulez! Így kényeztesd magad felsőfokon
Egy angliai vibrátorokat és szexeszközöket gyártó cég, piacra dobta legújabb, 12.000 fontos aranyborítású vibrátorát. A 18 karátos aranyból készült vibrátor, Anglia legdrágább örömszerző terméke. A Georgiana nevet viselő kéjtárgy, finoman görbe alakja, a nők legérzékibb barátja lehet, de csak addig, mígnem találnak egy hús-vér játékszert a drága vibrátor mellé.