Leleplező könyvet ír egykori barátnője a Playboy-király Hugh Hefnerről

Forrás: AFP/Charley Gallay -
Holly Madison Playboy drog barátnő Hugh Hefner féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Down The Rabbit Hole (vagyis Lent a nyúl üregében) címmel jelenik meg hamarosan Holly Madisonnak, Hugh Hefner korábbi első számú barátnőjének a könyve, amelyben állítólag jó sok botrányos dolgot írt ki magából.

Holly 21 éves volt, és pincérlányként dolgozott, amikor először találkozott a Playboy nagyfőnökével. „Szeretnél quaalude-t?” – ez volt Hefner első kérdése, vagyis rögtön egy kis droggal kínálta a fiatal lányt. „Általában nem szedek drogokat, de a 70-es években ezt a gyógyszert combnyitónak hívtuk” – „udvarolt” tovább a híresség.

Hugh Hefner és tőle jobbra Holly Madison Forrás: AFP/Vince Bucci

Holly könyve tele van a nyuszilányok közötti féltékenység és rosszindulat történeteivel. „Hef mellett a korábban álomszerűnek hitt élet rémálomba fordult. Elvesztettem a személyiségemet, az önértékelésemet teljesen tönkretették, majd arra ébredtem, hogy egy kádban ülve öngyilkosságot fontolgatok” – nyilatkozta Holly az együtt töltött évekről.

Holly egyébként ma már házas, és egy kétéves kislány anyukája.

Alig várjuk a további részleteket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.