A világhírű színész jelenleg épp Grúziában forgat, ahol a bennfentes kollégák szerint nagyon közel került hozzá egy fiatal filmes asszisztens - aki ráadásul volt felesége, Katie Holmes szakasztott mása!

Míg exfeleségét, Katie Holmest Jamie Foxx-szal boronálták össze a pletykalapok, addig Tom Cruise-t sem szeretné pár nélkül hagyni a bulvársajtó.

Forrás: Northfoto

Az 52 éves színész, akit korábban John Travoltával és Armani unokahúgával is összehoztak már, a Star magazin jól értesült forrásai szerint most éppen egy 22 éves filmes asszisztenssel, bizonyos Emilyvel szűrte össze a levet.

Nem is olyan lehetetlen a dolog, hiszen most a fiatal lány, aki Katie Holmes szakasztott mása, és a filmsztár is együtt dolgozik Grúziában egy soron következő filmen. Le sem tagadhatták, hogy működik köztük a kémia" - állítja egy bennfentes, aki szerint már mindenkinek a csapatból leesett, hogy az újdonsült gerlepár munka után együtt turbékol. Csak akkor tágít mellőle, amikor jelenetet vesznek fel, de utána rögtön megy is vissza hozzá" - tette hozzá a forrás.