Ezeket a dolgokat feltétlen tudnod kell a nászútról

Forrás: Thinkstock -
házasság utazás nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lázas esküvői készülődésben hajlamos az ember egy-két dolgot elfelejteni, hiszen azt sem tudja, hol áll a feje. Néhány friss házas tippet ad neked, mikre figyelj, ha nászútra mész.

Anett, 29

"Életmentő tipp! Mielőtt elindultok a nagy útra, kérj meg valakit, hogy vásároljon be nektek, és pakolja tele a hűtőt, mire hazaértek. Hidd el, nincs is rosszabb, mint arra hazaérni a mézes hetekről, hogy mindössze egy félig megevett sajt figyel a fagyasztóból, és minden üzlet zárva van éjszaka."

Erika, 33

"Soha, de soha ne felejts el rovarirtót elpakolni. Egyes egzotikus helyeken nem is lehet ilyesmit kapni."
Forrás: Thinkstock

Gábor, 35

"Eszedbe se jutna, ha trópusi nászútra indulsz, de jobb, ha elraksz egy pulóvert. Bizony, még a tengerparton is jól jöhet."

Eszter, 30

"Ha autóval indultok útnak, csekkoljátok le az elsősegély dobozt. Nagyon kiábrándító egy hegyi kirándulás után vérző térddel visszatérni a kocsihoz, és meglátni a tök üres elsősegély dobozt. Ha repülővel mentek, akkor is lapuljon a neszeszerben egy-két ragtapasz, fertőtlenítő és pár gyógyszer."

Iván, 41

"Mikor a szabadságot intézed, feltétlen úgy időzítsd, hogy maradjon plusz egy napotok érkezés után a regenerálódásra. Bár igaz, hogy egy nászút nagyon ki tud kapcsolni, de akkor is jó, ha van egy kis időtök összeszedni magatokat."

Bea, 27

"Hallgass rám: Sose igyál a csapból. Soha! Tönkre tudja tenni a következő napjaidat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.