A lázas esküvői készülődésben hajlamos az ember egy-két dolgot elfelejteni, hiszen azt sem tudja, hol áll a feje. Néhány friss házas tippet ad neked, mikre figyelj, ha nászútra mész.

Anett, 29
"Életmentő tipp! Mielőtt elindultok a nagy útra, kérj meg valakit, hogy vásároljon be nektek, és pakolja tele a hűtőt, mire hazaértek. Hidd el, nincs is rosszabb, mint arra hazaérni a mézes hetekről, hogy mindössze egy félig megevett sajt figyel a fagyasztóból, és minden üzlet zárva van éjszaka."
Erika, 33
"Soha, de soha ne felejts el rovarirtót elpakolni. Egyes egzotikus helyeken nem is lehet ilyesmit kapni."
Forrás: Thinkstock

 

Gábor, 35
"Eszedbe se jutna, ha trópusi nászútra indulsz, de jobb, ha elraksz egy pulóvert. Bizony, még a tengerparton is jól jöhet."
Eszter, 30
"Ha autóval indultok útnak, csekkoljátok le az elsősegély dobozt. Nagyon kiábrándító egy hegyi kirándulás után vérző térddel visszatérni a kocsihoz, és meglátni a tök üres elsősegély dobozt. Ha repülővel mentek, akkor is lapuljon a neszeszerben egy-két ragtapasz, fertőtlenítő és pár gyógyszer."
Iván, 41
"Mikor a szabadságot intézed, feltétlen úgy időzítsd, hogy maradjon plusz egy napotok érkezés után a regenerálódásra. Bár igaz, hogy egy nászút nagyon ki tud kapcsolni, de akkor is jó, ha van egy kis időtök összeszedni magatokat."
Bea, 27
"Hallgass rám: Sose igyál a csapból. Soha! Tönkre tudja tenni a következő napjaidat."