lakásvásárlás házasság David Furnish Elton John berendezés szerető személyi edző nyaralás fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán lakást vásárolt neki, hanem állítólag nyaralni is elvitte személyi edzőjét a legendás énekes-dalszerző házastársa, David Furnish.

330 ezer angol fontért, vagyis körülbelül 142 millió forintnak megfelelő összegért vásárolt lakást személyi edzőjének, Danny Williamsnek Elton John házastársa, David Furnish - jelentette a The Sun vasárnap.

Elton John és David Furnish 20 év együttlét után tavaly karácsonykor esküdtek örök hűséget egymásnak Forrás: AFP/Max Nash

A lap információi szerint a filmproducerként ténykedő David, aki egy szórakozóhelyen ismerte meg az edzőt, még dél-londoni, kétszobás lakás berendezésének költségeit is magára vállalta. Ám a hírek szerint nem csupán az otthonteremtésben segített neki David, hanem nyaralni is elvitte már magával: ha nem is kettesben, de tavaly egy jachtúton vettek részt együtt, 51. születésnapi partijára pedig a saját költségén repítette el Dannyt Hawaii-ra.

A személyi edző a DailyMailnek tagadta, hogy bármiféle romantikus szál fűzné össze őket Elton John házastársával. A legendás zenésznek, aki a hírek szerint szintén jó viszonyt ápol Dannyvel, a bennfentesek szerint nincs problémája azzal, hogy ennyire jóban vannak egymással. Elton John és David Furnish 20 év együttlét és két közös gyermek után tavaly karácsonykor keltek egybe.

Botrány Elton John koncertjén! Üvöltözött, és sértegetett egy fiatal lánythttp://www.life.hu/bulvar/20150609-elton-john-botranyt-rendezett-a-koncertjen-uvoltozott-egy-lannyal.htmlCsúnyán megalázott egy technikus lányt a többszörös Grammy-díjas zenész. Múlt heti koncertjén igencsak elvetette a sulykot.TV + Bulvár--Így ünnepelte évfordulóját a gyönyörű Sofia Vergara és félisten vőlegényehttp://www.life.hu/intim/20150615-sofia-vergara-es-joe-manganiello-egy-eves-evfordulojukat-unnepeltek-instagramon.htmlA dögös sztárpár le sem tagadhatná, mennyire odáig vannak egymásért.IntimOrigoHomofóbiája miatt nem ment el fia koncertjeire Elton John édesapja?http://www.life.hu/csalad/20150512-elton-john-edesapja-homofobiaja-miatt-nem-ment-el-soha-fia-koncertjeire.htmlA zenei ikonnak a mai napig fáj, hogy elhunyt édesapja, Stanley Dwight soha nem hallotta őt játszani.Család--Így ünnepelte évfordulóját a gyönyörű Sofia Vergara és félisten vőlegényehttp://www.life.hu/intim/20150615-sofia-vergara-es-joe-manganiello-egy-eves-evfordulojukat-unnepeltek-instagramon.htmlA dögös sztárpár le sem tagadhatná, mennyire odáig vannak egymásért.IntimOrigoConchitának Elton John is gratulálthttp://www.life.hu/bulvar/20140516-conchita-wurstnak-az-eurovizios-dalfesztival-gyoztesenek-elton-john-levelben-viraggal-gratulalt.htmlA szakállas Conchitának a lélegzete is elakadt, amikor egy csodás virág kíséretében üzenetet kapott az egyik legnagyobb zenésztől. TV + BulvárOrigoFélmeztelenül nyalogatja egymást Kendall Jenner és Cara Delevingnehttp://www.life.hu/intim/20150611-kendall-jenner-es-cara-delevingne-felmeztelenul-nyalogatjak-egymast-egy-foton.htmlA két modellbarátnő ismét bebizonyította, mennyire imádják egymást.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.