Nem csupán lakást vásárolt neki, hanem állítólag nyaralni is elvitte személyi edzőjét a legendás énekes-dalszerző házastársa, David Furnish.

330 ezer angol fontért, vagyis körülbelül 142 millió forintnak megfelelő összegért vásárolt lakást személyi edzőjének, Danny Williamsnek Elton John házastársa, David Furnish - jelentette a The Sun vasárnap.

Elton John és David Furnish 20 év együttlét után tavaly karácsonykor esküdtek örök hűséget egymásnakForrás: AFP/Max Nash

A lap információi szerint a filmproducerként ténykedő David, aki egy szórakozóhelyen ismerte meg az edzőt, még dél-londoni, kétszobás lakás berendezésének költségeit is magára vállalta. Ám a hírek szerint nem csupán az otthonteremtésben segített neki David, hanem nyaralni is elvitte már magával: ha nem is kettesben, de tavaly egy jachtúton vettek részt együtt, 51. születésnapi partijára pedig a saját költségén repítette el Dannyt Hawaii-ra.

A személyi edző a DailyMailnek tagadta, hogy bármiféle romantikus szál fűzné össze őket Elton John házastársával. A legendás zenésznek, aki a hírek szerint szintén jó viszonyt ápol Dannyvel, a bennfentesek szerint nincs problémája azzal, hogy ennyire jóban vannak egymással. Elton John és David Furnish 20 év együttlét és két közös gyermek után tavaly karácsonykor keltek egybe.