Szeretőt tart Elton John házastársa?

2015.06.15. 17:51

Nem csupán lakást vásárolt neki, hanem állítólag nyaralni is elvitte személyi edzőjét a legendás énekes-dalszerző házastársa, David Furnish.

330 ezer angol fontért, vagyis körülbelül 142 millió forintnak megfelelő összegért vásárolt lakást személyi edzőjének, Danny Williamsnek Elton John házastársa, David Furnish - jelentette a The Sun vasárnap.

Elton John és David Furnish 20 év együttlét után tavaly karácsonykor esküdtek örök hűséget egymásnakForrás: AFP/Max Nash

A lap információi szerint a filmproducerként ténykedő David, aki egy szórakozóhelyen ismerte meg az edzőt, még dél-londoni, kétszobás lakás berendezésének költségeit is magára vállalta. Ám a hírek szerint nem csupán az otthonteremtésben segített neki David, hanem nyaralni is elvitte már magával: ha nem is kettesben, de tavaly egy jachtúton vettek részt együtt, 51. születésnapi partijára pedig a saját költségén repítette el Dannyt Hawaii-ra.

A személyi edző a DailyMailnek tagadta, hogy bármiféle romantikus szál fűzné össze őket Elton John házastársával. A legendás zenésznek, aki a hírek szerint szintén jó viszonyt ápol Dannyvel, a bennfentesek szerint nincs problémája azzal, hogy ennyire jóban vannak egymással. Elton John és David Furnish 20 év együttlét és két közös gyermek után tavaly karácsonykor keltek egybe.

Elton JohnDavid Furnishberendezésszeretőszemélyi edzőlakásvásárlásnyaralásfizetésházasság