Szado-mazo pornós nő kúszott-mászott Siófok utcáin

Forrás: Thinkstock -
Siófok pornó szado-mazo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szado-mazo pornósok forgattak fényes nappal Siófok utcáin. Múlt pénteken kora délután lehetett látni a dominaszerkós lányokat a balatoni városban.

"Négyfős stáb dolgozott a kikötőben, az sem zavarta őket, hogy néhány méterre tőlük egy vendéglőben viszonylag sok ember ücsörgött" - mesélte egy szemtanú a Borsnak. - "Két operatőr filmezte a két lányt. Az egyik dominajelmezben, feketébe öltözve pórázon vezette a neki alávetettet. Néha ostort is elővett és rácsapott a kúszó-mászó lány meztelen hátsójára. Felvettek egy olyan jelenetet is, amikor a domina levettette a másik lánnyal a bugyiját, majd belegyömöszölte a szájába."

Forrás: Thinkstock

Egy jogász elmondta a napilapnak, hogy az eset közerkölcsöt sértő szabálysértésnek minősül, amiért közérdekű munka vagy pénzbírság szabható ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.