Férje és kislánya, Nóri nélkül ment nyaralni Várkonyi Andrea, ám Bochkor Gábor szerint ezzel nincs is semmi baj.

Mint ahogyan azt a Life.hu is megírta, Várkonyi Andrea néhány napja utazott el a cseppet sem veszélytelen Venezuelába családja nélkül. Bár sokan megszólták ezért a híradóst, férje, Bochkor Gábor szerint receptre kéne felírni a pároknak a külön töltött időt.

Forrás: TV2

„Sok férfi nem tudná elviselni, ha a felesége/barátnője egyedül utazgatna. Egyrészt féltik a párjukat, másrészt féltékenyek. Én viszont nem látom magam előtt azt a filmet, hogy venezuelai macsók csapják neki a szelet, és felszedik. Tudom, hogy megfordulnak utána a férfiak az utcán, de erre büszke vagyok. Megbízunk egymásban, és mivel magamnak is vindikálom a jogot, hogy néha a barátaimmal töltsek egy-egy hetet, így ez Andinak is jár" - mondta el a HOT! magazinnak Gábor, aki saját bevallása szerint mégis nagyon várja már haza a feleségét.

„Furcsa, hogy a munkába indulás előtt, a hajnali készülődés közepette nem bukom fel a papucsaiban, amiket szanaszét szokott hagyni a lakásban. Már-már hiányzik, hogy a mosogatóban nem tornyosulnak a tányérok és a lábasok, amiért egyébként mindig morgok. Nagyon várom haza, és ugyanúgy remegő gyomorral megyek ki érte a reptérre, mint amikor először randizik az ember" - tette hozzá.

Bochkor: Nem akarom Andit menyasszonyként látni
A rádiós szerint nincs szükségük Andival a papírra ahhoz, hogy kapcsolatuk továbbra is harmonikusan működjön - olvasd el ITT, miért!