Bochkor Gábor nem féltékeny Várkonyi Andreára - „Tudom, hogy megfordulnak utána a férfiak az utcán, de erre büszke vagyok"

Forrás: TV2 -
Várkonyi Andrea párkapcsolat Venezuela féltékenység nyaralás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje és kislánya, Nóri nélkül ment nyaralni Várkonyi Andrea, ám Bochkor Gábor szerint ezzel nincs is semmi baj.

Mint ahogyan azt a Life.hu is megírta, Várkonyi Andrea néhány napja utazott el a cseppet sem veszélytelen Venezuelába családja nélkül. Bár sokan megszólták ezért a híradóst, férje, Bochkor Gábor szerint receptre kéne felírni a pároknak a külön töltött időt.

Forrás: TV2

„Sok férfi nem tudná elviselni, ha a felesége/barátnője egyedül utazgatna. Egyrészt féltik a párjukat, másrészt féltékenyek. Én viszont nem látom magam előtt azt a filmet, hogy venezuelai macsók csapják neki a szelet, és felszedik. Tudom, hogy megfordulnak utána a férfiak az utcán, de erre büszke vagyok. Megbízunk egymásban, és mivel magamnak is vindikálom a jogot, hogy néha a barátaimmal töltsek egy-egy hetet, így ez Andinak is jár" - mondta el a HOT! magazinnak Gábor, aki saját bevallása szerint mégis nagyon várja már haza a feleségét.

„Furcsa, hogy a munkába indulás előtt, a hajnali készülődés közepette nem bukom fel a papucsaiban, amiket szanaszét szokott hagyni a lakásban. Már-már hiányzik, hogy a mosogatóban nem tornyosulnak a tányérok és a lábasok, amiért egyébként mindig morgok. Nagyon várom haza, és ugyanúgy remegő gyomorral megyek ki érte a reptérre, mint amikor először randizik az ember" - tette hozzá.

Bochkor: Nem akarom Andit menyasszonyként látni

A rádiós szerint nincs szükségük Andival a papírra ahhoz, hogy kapcsolatuk továbbra is harmonikusan működjön - olvasd el ITT, miért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.