Várkonyi Andrea pihenés TV2 Venezuela nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás fotókat osztott meg közösségi oldalán Várkonyi Andrea, mi pedig azt találgattuk, vajon hol ilyen mesés a tenger színe.

A TV2 híradósa már többször is bejelentkezett utazásáról, ahová biztos, hogy nem tartott vele párja, Bochkor Gábor. Azt nem tudni, Várkonyi Andi egyedül utazott- e vagy a barátnőjével, de még ha magányosan is vágott neki a nagyvilágnak, a gyönyörű fotókat látva nem kétséges, hogy jól érzi magát. A rajongók többen írták, hogy Venezuelában van Andi, és mivel a híradós, egyik kommentjében azt írta: „Látom, páran már ki is találtátok mi, volt az úti cél !", a kommentelők valószínűleg jól tippeltek.

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea

„Tegnap így. Csodálatos hely. Puszi mindenkinek!" – írt a kép mellé Andi.

Várkonyi Andrea idén Thaiföldön is járt

A Life.hu Így nyaralnak a celebek című sorozatából megtudhatod, hogyan nyaralt Thaiföldön Várkonyi Andi párjával Bochkor Gáborral.
Sarka Kata hatalmas sztárbuliban tündökölthttp://www.life.hu/bulvar/20150610-sarka-kata-uzletasszony-sztarbuliban-tundokolt-friderikusz-sandor-es-gesztesi-karoly-oldalan.htmlFriderikusz Sándorral és Gesztesi Károllyal bulizott Sarka Kata, aki a partiról jó hangulatú fotókat osztott meg.TV + Bulvár--Tyson "megrugdosná" Ganxsta Zolee-thttp://www.life.hu/bulvar/20150610-tyson-azaz-kiss-jozsef-szinesz-megrugdosna-ganxsta-zolee-rappert.htmlKemény hajcsárt találtak maguknak Ganxstáék, akiket mostantól az őrült Tyson felügyel majd minden koncert alatt.TV + Bulvár--Ilyen volt, ilyen lett! Nóci beleöregedett a megpróbáltatásokbahttp://www.life.hu/bulvar/20150610-czifra-noemi-noci-beleoregedett-a-megprobaltatasokba-csontsovanyra-fogyott-es-ijesztoen-nez-ki.htmlAz egykor tündöklő szépségű műsorvezető ijesztően néz ki a legutóbb róla készült fotón.TV + Bulvár--Kirabolták a Barátok közt egykori sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150611-szabo-kitti-a-baratok-kozt-egykori-sztarjat-kiraboltak-romaban.htmlSzabó Kittit, aki három évig alakította Bartha Zsolt lányát, Lindát, Rómában érte a kellemetlen eset.TV + Bulvár--Így védik Ördög Nórát barátnőihttp://www.life.hu/bulvar/20150604-ordog-norat-a-tv2-musorvezetojet-igy-vedik-baratnoi-a-kivancsi-szemek-elol.htmlAmikor Ördög Nóri a barátnőivel bulizni megy, a csajok féltve őrzik őt a kíváncsi szemek és zaklatók elől.TV + BulvárOrigoMeglepő hírt közölt a Barátok közt stábjahttp://www.life.hu/bulvar/20150607-az-rtl-klub-baratok-kozt-stabja-iden-nyaron-nem-megy-szabadsagra-ilyen-a-sorozat-17-eve-alatt-nem.htmlIlyen még nem fordult elő a sorozat fennállásának 17 éve alatt!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.