Szinetár Dóra és Makranczi Zalán összeházasodtak

2015.06.22. 06:07

A színészpár a bulvármédia teljes kizárásával, a legnagyobb titokban kelt egybe. 

Színházi munkáiról, szabadúszóságáról, a bulvárral való viszonyáról és házasságáról beszélgetett a nullahategy.hu Makranczi Zalánnal. Igen, házasságról, ugyanis a színész a legnagyobb titokban feleségül vette Szinetár Dórát.

Forrás: RTLKLUB

 

"...Szűk családi körben egybekeltünk. Férj és feleség vagyunk. Rengeteg energiánkat emésztette föl az, hogy ne tudja meg a bulvár, és ne küldjenek fotósokat az esküvőre. Szerinted ez normális? Én azt nem fogom letagadni, hogy a feleségem (miért is tenném, hiszen boldog vagyok), de mutogatni sem szeretném azt, hogy választottunk gyűrűt, ruhát, hajgumit, virágföldet, milyen lesz az esküvői menü, és nem szeretnék beszélni arról, hogy milyen érzés kimondani az igent. Na, ez aztán tényleg magánügy!" – nyilatkozta Zalán.

"Egyébként Dóri sajtófőnöke átnézte azokat a cikkeket, amelyek rólunk jelentek meg… Kiderült, hogy az elmúlt két évben összesen négy olyan írás jelent meg, amelyikben mind a ketten megszólaltunk. Dórinak sem könnyű, mert neki figyelembe kell vennie, hogy én nem szeretnék a bulvárvilágban lenni, nekem figyelembe kell vennem, hogy bizonyos szintig mégis benne kell lennem. És ennek csak egy oka van, hogy szeretem a feleségem!" – jelentette ki a bulvárszerepléseikkel kapcsolatban.

Szinetár DóraMakranczi Zalánházasság