műsorvezető reggeli műsor Pordán Petra nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pordán Petra és Balogh Tamás egészen különleges nyaralásra indulnak az idén: a nászútjukra.

A 89.5 Music Fm két népszerű műsorvezetője augusztus végén kel egybe, de azt, hogy hová utaznak házaspárként, még nem döntöttek. Petra általában maga szervezi meg a közös pihenéseket, most azonban vőlegényével közösen fog döntést hozni.

Forrás: SportKlub

"Tomi nem szeret szervezkedni, így általában én ásom bele magam a repülőjegy- és szálláskeresésbe. Neki már csak döntenie kell, elég kényelmes számára ez így, de nem bánom, örömmel intézem a vakációt. Most egy kicsit más a helyzet, közösen gondolkodunk a nászútról, szeretnénk, ha különleges lenne, de rózsaszirmokra azért nem kell gondolni, a giccses romantika távol áll tőlünk." - mesélte nevetve Petra, aki az út során szeretne párjával egy-két extrém sporotot is kipróbálni.

"Mindenre kaphatóak vagyunk. Az eddigi kedvenc a parasailing: egy ejtőernyővel húztak a tenger felett, felejthetetlen élmény volt. A nászút előtt külön-külön is eltöltünk egy kis időt belföldön: Tomi a barátokkal biztosan elmegy horgászni, de én is szervezek valamilyen csajosabb programot" - mondta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.